Search

Nov izgled mini projektora Instagram fotografija

Nov izgled mini projektora Instagram fotografija

Proizvođač Projecteo u suradnji s brendom Opening Ceremony


Image: Buro247.ru

Kompanija Projecteo, koja je prošle godine predstavila mini projektor Instagram fotografija, sada se ujedinila s brendom Opening Ceremony u proizvodnji limitirane kolekcije gadgeta

Ideja stvaranja džepnog projektora koji svugdje možete nositi sa sobom se pojavila još prošle godine kada je projekt naišao na veliku podršku u okvirima platforme Kickstarter. Princip njegovog rada je jednostavan - za početak treba samo ujediniti svoj Instagram profil s aplikacijom Projecteo, odabrati 9 najdražih fotografija koje će zatim biti tiskane na 35-milimetarskom filmu smještenom u maleni kotačić te poslane naručitelju. Cijena ovog izuma je 35 dolara, a kompanija dostavlja po cijelom svijetu.

Nov izgled mini projektora Instagram fotografija (фото 1)

Nova linija će se razlikovati od prethodne po brendiranom kućištu te izboru 9 najdražih fotografija Opening Ceremony. Svaki će kupac moći dobiti i osobno odabrane fotografije sa svojeg Instagram profila, a limitirana serija će se prodavati isključivo u trgovinama Opening Ceremony po cijeni od 50 dolara.

Nov izgled mini projektora Instagram fotografija (фото 2)Nov izgled mini projektora Instagram fotografija (фото 3)Nov izgled mini projektora Instagram fotografija (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više