Search

Nova craft pivovara otvara vrata 11. lipnja

Nova craft pivovara otvara vrata 11. lipnja

The Garden Brewery

Urednik: A.P.


Image: PR

Tim koji stoji iza kultnog The Garden Festivala, te sada The Garden Resorta u Tisnom, Barbarella's Discotheque u Pirovcu, kao i zadarskog The Garden Lounge bara otisnuo se u novu pustolovinu i sve svoje iskustvo je usmjerio na otvaranje pivovare koja će prenijeti njihovu viziju craft pivarstva i priključiti se rastućoj craft revoluciji.

Ideja The Garden tima je bila stvoriti craft pivovaru koja čini razliku, kombinirajući odlično craft pivo, ukusu hranu, ture po pivovari i degustiranja, a sve to praćeno je posebnim događajima i raznim idejama. Upravo takva pivovara svoj dom našla je na istoku Zagreba, u industrijskoj zoni Žitnjak sa ciljem revitalizacije tog područja, a The Garden Brewery otvara svoja vrata u subotu 11. lipnja od 20 sati na adresi Slavonska avenija 22F.

garden

Sve što je The Garden tim naučio u više od desetljeće postojanja i organiziranja događaja na našoj obali, bit će pretočeno u craft pivo koje je bogato okusom, poziva na opuštanje i zaziva ljetne misli. Ravno s točionika moći ćete kušati lagano pivo sa cvjetnim aromama, posebno ljetno izdanje "Session Ale", sočno pivo puno okusa "Adratic Pale Ale" kao i "Styrian Stout", s aromom kave, tamne čokolade i bourbona te "Kettle sour" voćnog okusa. Sva piva su rađena od organskih sastojaka.

garden

Uz craft pivo sparena je i hrana, a za ukusne zalogaje u pivovari zadužen je Submarine, koji će svakodnevno u svojoj kuhinji pripremati gurmanske burgere. Vikend otvorenje se nastavlja i u nedjelju 12. lipnja od 12 do 18 sati na prvom izdanju Sunday Sessions događaja koji uz pivo, slasne burgere i sjajnu glazbu, poziva na obiteljsko druženje. Oba dana glazbeno režiraju Jogarde, Bobby Beige i Nick Colgan.

The Garden Brewery bit će otvorena svaki dan, a moći ćete kušati točena craft piva te uživati u gurmanskoj kuhinji Submarine. Uz tjedna glazbena događanja, nedjelje rezervirane za Sunday Sessions, na rasporedu su i ture po pivovari, degustacije, live i akustične svirke, sajmovi hrane, zabava za djecu i još pokoje iznenađenje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više