Search

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva

WoodWay


Image: PR

Poštovanje prema tradiciji obiteljskog poslovanja, kao i prema proizvodima izrađenim od drva, bio je ključan element za slovenski brend WoodWay koji odnedavno možete pronaći u centru Zagreba

Originalnost i održivost na prvom su mjestu kada govorimo o filozofiji slovenskog brenda WoodWay. Prije svega dva tjedna u Zagrebu su otvorili svoju prvu trgovinu, na adresi Tkalčićeva 32, u kojoj možete pronaći originalne svakodnevne modne dodatke poput satova, naočala, nakita i drugih modnih detalja koji su u cijelosti izrađeni od drva i pluta. Svoj put iz Slovenije do Hrvatske brend je pronašao u vrlo kratkom roku i osvojio ljubitelje originalnih sitnica koje upotpunjuju svakodnevne kombinacije na jedan sasvim drugačiji način.

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 1)

Minimalistički uređen interijer ispunjen je originalnim proizvodima koji dolaze iz različitih dijelova svijeta. Ovdje ćete pronaći satove i naočale iz Grčke, Italije, SAD-a ili pak Njemačke, te torbe od pluta koje dolaze iz Portugala. Ovdje su zastupljena najveća imena modnog eko dizajna kao što su brendovi Artelusa, Mistura, WeWood, Kerbholz, Fento, Proff i mnogi drugi.

No, kako je došlo do ideje o stvaranju malog carstva drvenih proizvoda rekao nam je Jure, voditelj brenda WoodWay za Hrvatsku. "U jednom prostoru možete vidjeti proizvode iz različitih dijelova svijeta koji imaju jedan zajednički sastav, a to je drvo. Ideja da se bave prodajom satova, naočala, torbi i nakita od drva i pluta nastala je kada je mladi par otišao na putovanje u Švedsku. Ondje su prvi put vidjeli satove od drva. Tada su odlučili takvu ponudu predstaviti i svojim sugrađanima, što je bio dobar potez", kaže Jure koji je od početka ove zanimljive priče uz idejne začetnike trgovine.

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 2)

Vlasnici ovog originalnog dućana mladi je bračni par podrijetlom iz Hrvatske, ali sa stalnom adresom u Sloveniji. Ana i Alen Marič su u svega godinu i pol dana otvorili četiri trgovine u Sloveniji i dvije u Hrvatskoj te jednu u Danskoj. U Umagu je otvorena prva trgovina tijekom ovog ljeta, a prije dva tjedna i u Zagrebu. Ovaj poduzetan mladi par osvojio je i nagradu za "Najbolju ideju godine" u Sloveniji i tada je zapravo sve krenulo s proširenjem posla i u druge gradove.

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 3)

U trgovini možete pronaći modne dodatke poput torbi, ručno izrađenog nakita, naočala, leptir mašni od pluta, satove i novčanike. Neki od zanimljivih proizvoda su WeWood satovi, koji dolaze iz Italije kao i Krbholz satovi i naočale koji dolaze iz Njemačke. Najpoznatiji i traženiji proizvodi su Zylo naočale koje su iz Grčke pronašle svoj put do kupaca diljem Balkana upravo zahvaljujući Wood Way trgovini. Ono što bi mogao biti zanimljiv poklon u ovo vrijeme darivanja zasigurno su BeWooden leptir mašne te Wood'd drvene maskice za mobitele, inače još jedan primjer obiteljskog biznisa. Wood'd je konačni produkt talijanske braće Andree i Stefana Aschierija, koji su svoj kreativni ventil pronašli u proizvodnji drvenih dodataka. Na tržište su se probili svojim već svjetski poznatim snap-on maskicama za iPhone. Ono što Wood'd predstavlja jest kooperacija između tradicionalnih i novih metoda, briga o svakom aspektu gotovog proizvoda, od početnih skica do kraja procesa. S takvom poslovnom filozofijom ovaj je brend pronašao svoje sigurno mjesto u WoodWay trgovinama. "Naša se filozofija nalazi na dodirnoj točki dizajna i održivosti, ona štiti, pomaže i cijeni prirodu!", poručuju nam iz ove simpatične trgovine.

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 4)

Ako vas je zainteresirala ova malena trgovina bogate ponude originalnih modnih dodataka, uputite se u Tkalčićevu ulicu 32 i otkrijte dio prirode koji bi odgovarao upravo vašem stilu ili bi pak bio idealan poklon dragoj vam osobi. 

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 5)

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 6)

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 7)

Nova zagrebačka adresa za originalan modni dodatak od drva (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više