Search

Novi modni dodatak - Büro 24/7 bočica za vodu

Novi modni dodatak - Büro 24/7 bočica za vodu

Suradnja s poznatim slovenskim brendom Equa

Tekst: BURO.


Büro 24/7 predstavlja pravi modni dodatak za sve one koje u svom užurbanom životu žele biti chic do samog kraja, pa uključujući i ono što je obavezno imati uz sebe - bočicu s vodom! U suradnji s poznatim slovenskim brendom Equa, koji već tri godine osvaja svojim proizvodom sve ljubitelje zdravog života nastale su Büro 24/7 x Equa staklene bočice za vodu. 

Danas kada je gomilanje plastičnog otpada gorući problem, a plastika je postala dio naše svakodnevice, štetne posljedice upotrebe jednokratne plastične ambalaže su, nažalost, jedan od ključnih problema današnjice. No, to se može znatno umanjiti, a Equa je jedan od brendova koji posebnu pažnju posvećuje tome. Equa bočice su izrađene su od materijala Eastman Tritan koji prilikom recikliranja ne ispušta otrovne tvari u atmosferu, biljnog je porijekla, a može potrajati i do 10 godina. S obzirom da su "BPA free", tijekom korištenja Equa bočica nema straha da će opasne tvari dospjeti u tekućinu koja se u njima nalazi, čak niti tijekom duljeg stajanja ili pod utjecajem visoke temperature. Tu je i kolekcija staklenih bočica - materijala kojeg je moguće 100% reciklirati, a Büro 24/7 donosi vam upravo nju sa svojim potpisom.

Novi modni dodatak - Büro 24/7 bočica za vodu (фото 1)

Zato osvijestite svoje zdravlje i učinite nešto dobro za budućnost jer Büro 24/7 i Equa imaju rješenje koje će postati dodatak bez kojeg više nećete moći. Zamišljen kao ključni modni komad, baš poput male crne haljine, upoznajte jedinstvenu bočicu iz Equa CMYK linije - sofisticiranu i praktičnu The Squeeze Key Bottle. Osim što ćete uz nju biti hidratizirani, portal Büro 24/7 uvijek će vam biti pri ruci! Naime, ona na sebi ima QR kod koji vas vodi direktno u svijet novosti iz mode i lifestylea.

Svoju Equa Büro bočicu možete pronaći u concept storeu Vešmašina (Opatovina 47, Zagreb), u Nicolas Concept Storeu (Vlaška 8, Zagreb) te na Equa web shopu. Cijena bočice je 150 kn.

Leave a comment

više