Search

Novi neodoljivi hrvatski brend

Novi neodoljivi hrvatski brend

Wool Essentials predimenzionirane dekice

Urednik: A.P.


Image: PR

Wool Essentials novi je vrlo zanimljiv hrvatski brend pod čijim se imenom kriju predimenzionirane vunene dekice, inovativni ručni rad Zagrepčanke Nene Mitrašinović

Kad je Nena prije otprilike godinu dana naišla na novi svjetski trend pletenja divovskim iglama i predimenzioniranom vunom, njenom oduševljenju nije bilo kraja. Jedva je čekala da se i sama okuša u prvom divovskom pletivu. Rezultat je oduševio i nju i sve koji su imali prilike vidjeti što radi - mekane, tople, pastelne dekice od merino vune, s divovskim pletenim uzorkom, savršeno se uklapaju u svaki prostor, a da će biti hit, Neni je postalo jasno kad je shvatila da nijedan ispleteni komad ne uspijeva zadržati - svaki je još u fazi pletenja imao svoga kupca.

dekica

Kad su Wool Essentials dekice završile u domovima svih njenih prijateljica i poznanica, bilo je vrijeme da ih pokaže i ostalima. I tako je osmislila ime brenda, počela kampanje po društvenim mrežama i narudžbe su počele pristizati sa svih strana. Zasad ih još Nena uspijeva pokrivati sama, ali ako se ovako nastavi, posao će morati i proširiti.

Nena Mitrašinović radi isključivo od prirodne merino vune, najdraži su joj komadi u pastelnim bojama, a osim po vlastitim zamislima, plete i prema posebnim zahtjevima kupaca. Možete ih pratiti na Instagramu i na Facebooku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više