Search

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta

Prekrasan spoj luksuza i umjetnosti


Image: buro247.ru

Novi prodajni prostor linije namještaja kuće Bottega Veneta smjestio se u raskošnom povijesnom zdanju iz 18. stoljeća u Milanu i postao trećim salonom namještaja Bottega Veneta

Očaravajući interijer palače Gallarati Scotti u Milanu odsad će biti dom novog salona namještaja kuće Bottega Veneta. Zdanje datira iz 18. stoljeća, a novi butik prostirat će se na 2200 kvadratnih metara iza čijeg uređenja stoji kreativni direktor Tomas Maier koji je nastojao očuvati i dodatno naglasiti arhitektonske karakteristike palače koje krase reljefne strukture duž stropova te freskama oslikani zidovi autora Carla Innocenza Carlone i Giovannija Battiste Tiepola. Umjetnički interijer i elegantan dizajn Bottega Veneta namještaja čine skladnu umjetničku simbiozu luksuzne prošlosti i sadašnjosti. 

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta (фото 1)

Na uređenju novog salona u pomoć su pozvane kompanije poput znamenite kuće Murano, tvornice keramike Koenigliche Porzellan-Manufaktur Berlin te poznatog proizvođača sjedećih garnitura Poltrona Frau. U salonu će se moći kupiti posuđe, namještaj, dekorativni jastuci, rasvjeta i brojni predmeti za uređenje doma koje krasi elegantan minimalistički dizajn u skladu sa sofisticiranom estetikom kuće Bottega Veneta po kojoj je poznata.

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta (фото 2)

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta (фото 3)

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta (фото 4)

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta (фото 5)

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta (фото 6)

Novi raskošni salon namještaja kuće Bottega Veneta (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više