Search

Novi Sad dobio odličan \"coffee & beer\" bar

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar

"Pascal"

Urednik: E.G.


Image: Filip Bojović

"Pascal" je nezaobilazna postaja za sve ljubitelje kave i piva, ali i ukusnih jela spravljenih od namirnica organskog podrijetla

Novi Sad je postao bogatiji za još jedno izvrsno mjesto, i to na adresi Radnička ulica 22.  Novotvoreni bar "Pascal" je jedinstven koncept, za sad jedini ove vrste  u Srbiji, koji teži postati lanac i van Novog Sada. Samo ime dolazi od mjerne jedinice za tlak, a povezano je s tim što ga kava povećava, dok ga pivo smanjuje. Ovdje kava i pivo, naime, idu ruku pod ruku pa tako možete probati tzv. kavu s porijeklom, ali i sjajna craft piva. Drugim riječima, ovaj coffee & beer bar nastoji spojiti ono što se na prvu čini nespojivim, a nastao je kao plod udruženja brendova Java coffee i Kabinet brewery. 

Ovdje možete kušati odlične pive iz Belgije, Švedske i Italije, a ako želite eksperimentirati, savjetujemo da kušate Coffee & Beer koktele. Uz to, ovo je mjesto na kojem ljubitelji rijetkih destilata mogu počastiti svoje nepce okusima japanskog viskija ili Paunovog vinjaka. U ponudi je i hrana, koju je chef Dejan Maksimović osmislio na način da odgovora okusima kave i piva. Radi se o mahom svježe pripremljenim i zdravim jelima od namirnica iz organskog uzgoja, poput salata i chia pudinga. Savjet za kraj- ako se zateknete ovdje, nemojte propustiti kušati autorski kroasan s pivoladom! Za suvremeno uređenI interijer je zaslužan beogradski studio Petokraka, a kako sve izgleda, pogledajte u nastavku.

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 1)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 2)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 3)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 4)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 5)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 6)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 7)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 8)

Novi Sad dobio odličan "coffee & beer" bar (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više