Search

Novi studio poznatog hrvatskog brenda u blizini Rijeke

Novi studio poznatog hrvatskog brenda u blizini Rijeke

Marinski Handmades


Keramičarka Marina Marinski, čijim je detaljima za dom iznova teško odoljeti, otvorila je svoj novi studio u restauriranom objektu starom više od sto godina

Studio Marine Marinski otvoren je početkom studenog u malom mjestu Mučići nedaleko od Rijeke, u prostorijama tvrtke ISA koja na tom mjestu egzistira i djeluje posljednjih 20 godina, sa zajedničkim ciljem očuvanja tradicijskih obrtničkih tehnika i promocije zelenog poslovanja kroz korištenje ekološki prihvatljivih materijala. Studio se bavi proizvodnjom umjetničke i dekorativne keramike te tržištu nudi unikatne proizvode vrhunske kvalitete izrađene od verificiranih i testiranih materijala usklađenih sa europskim i svjetskim standardima u struci. Sve je smješteno u restauriranom objektu starom više od sto godina, ispod staklene prizme koja omogućava dotok dnevne svjetlosti.

marinski

Osim proizvodnje i izložbeno-galerijskog prostora, ovo je mjesto gdje svi hobisti i profesionalci mogu zatražiti stručne savjete tvrtke ISA pri kupovini materijala, alata i strojeva za proizvodnju predmeta od keramike.

Marinski studio uskoro će predstaviti nove proizvode, a svi oni bit će dostupni u prostorijama studija, na adresi Mučići 46, u Jurdanima. Studio je otvoren radnim danom od 8 do 16 sati, a sve novitete možete pratiti putem Facebook stranice brenda.

marinski

marinski

marinski

marinski

Related articles

Buro 24/7 Selection

više