Search

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo

Fenomen Plitvice


Image: https://fenomen-plitvice.com/

Dodir prirode i luksuza najbolji je mogući opis novog resorta "Fenomen Plitvice" koji se nalazi unutar područja Nacionalnog parka Plitvice, prvog parka u svijetu uvrštenog na UNESCO listu Svjetske prirodne baštine 1979. godine. Naime, na cijelom je svijetu nevelik broj mjesta koja izgledom i dojmom odišu nestvarnošću, koja su previše lijepa i zapanjujuća da se povjeruje kako uopće postoje. Takva se mjesta uistinu mogu nazvati fenomenom prirode, a upravo je tu otvoreno spomenuto turističko naselje koje se prostire na 142 tisuće četvornih metara (na području Plitvica Sela), a čini ga devet drvenih kuća s elegantnim apartmanima i vrhunskim restoranom u luksuznom segmentu. S jedinstvenim prirodnim skladom, neprocjenjivom, impresivnom estetikom i očaravajućim okolišem, ovdje kamo god pogledate, svime što čujete, svakim mirisom ili dodirom koji osjetite, doživjet ćete novu razinu veze sa samom esencijom prirode.

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 1)

Osim prirode i luksuza - koje su dvije stvari koje rijetko idu ruku pod ruku, čini se da su u ovom udobnom i lijepom turističkom naselju u savršenoj, nesmetanoj i skladnoj vezi. Uz dodir klasične elegancije, sofisticirani detalji tako pretvaraju skromne drvene kolibe u mjesto pogodno za goste najviših estetskih i komocijskih standarda. Dovoljno su velike i opremljene svim standardima primjerenima smještaju na razini četiri zvjezdice. Bitno je istaknuti i kako je u posljednja dva desetljeća Hrvatska postala jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih gastro destinacija u Europi. Temelj hrvatske kuhinje nalazi se u bogatoj paleti prirodnih sastojaka, koji su odigrali važnu ulogu u tradicionalnoj gastronomiji, a danas su temelj suvremenog pristupa. Upravo na tim načelima počiva i gastro moment ovog resorta gdje možete uživati u jedinstvenim kombinacijama tradicionalnih kontinentalnih jela i sofisticiranog dodira modernih kulinarskih trendova.

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 2)

U restoranu tako možete kušati tipična jela hrvatske unutrašnjosti, s naglaskom na područje Like i Korduna, pripremljenih u skladu s visokim standardima suvremene gastronomije. Uživati u okusu svježeg organski uzgojenog mesa, domaćeg povrća, pastrve i druge slatkovodne ribe - te naravno, ukusnih slastica čija je baza autohtono voće. Za one koji žele isprobati nešto drugačije, tu je ponuda tipičnih i popularnih hrvatskih jela, uz širok izbor domaćih i međunarodnih vina. U sklopu Fenomena Plitvice nalazi se i sportsko rekreativni objekt s trim dvoranom, saunom i jacuzzijem. Uz smještajne kapacitete, restoran i prirodno okruženje, ovo je idealno mjesto za provođenje odmora u bilo koje doba godine. Dođite, dopustite svojim osjetilima da uživaju najbolje trenutke svog (i vašeg) života!

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 3)

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 4)

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 5)

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 6)

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 7)

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 8)

Novi turistički resort u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera izgleda jako lijepo (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više