Traži

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada

Coffe shop Family CUP u Beogradu

Urednik: L.M.F.


Fotografija: Nikola Martinovic

Prije nepunih godinu dana na beogradskom Banovom Brdu otvoren je drugi po redu Family CUP o čemu smo već pisali ovdje, a sličan koncept primijenjen je i na novom kafiću koji se ovog puta otvorio u užem gradskom centru, odnosno, na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 26. Projekt i ovog Family CUP-a potpisuje N-Martin Project na čelu s Nikolom Martinovićem uz suradnju s kolegicama Jelenom Plačkov i Dunjom Zilić. Interijer ovog prekrasnog lokala obilježila je tako raskošna zelena boja koja je primijenjena na pojedinim zidovima i nišama. 

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 1)

Naime, na ulazu u dvoetažni lokal od oko 100 četvornih metara dominira veliki zlatni mramorni šank sa zlatnim detaljima, a u tom dijelu ne možete ne primijetiti i retro okrugle visilice na tamnom stropu koje dodatno naglašavaju dio sa šankom. Ostatak prostora u prizemlju organiziran je za sjedenje u separeu ili za stolovima za klasičnim drvenim stolcima. Prostorom dominiraju svijetle površine koje su razbijene zelenim nišama, a na podovima su postavljene pločice u obliku sitnog kvadratnog mozaika koji podsjeća na neka stara vremena. 

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 2)

Kada govorimo o galeriji prostora, i tu su primijenjena slična interijerska rješenja, a umjesto linijske rasvjete koju smo zatekli na donjoj etaži, ovdje su korištene visilice koje naglašavaju sama sjedeća mjesta. I u toaletima je iskorištena zelena boja koja je obilježila cijeli prostor kafića Family Cup. Zahvaljujući kombinaciji s tamnim zidovima i svijetlim mozaik pločicama postignuta je intimna, ali i efektna atmosfera. Nimalo ne sumnjamo kako će upravo ovo mjesto postati omiljeno mjesto svih Beograđana, ali i turista.

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 3)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 4)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 5)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 6)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 7)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 8)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 9)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 10)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 11)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 12)

Novo prekrasno mjesto u samom centru grada (фото 13)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više