Traži

O instalaciji dizajn kolektiva Numen / For Use piše i prestižni Designboom

O instalaciji dizajn kolektiva Numen / For Use piše i prestižni Designboom

"Tube Cologne"


Fotografija: Facebook

Riječ je o predimenzioniranoj mrežastoj instalaciji koju čine svojevrsne cijevi, poput labirinta po kojima se može penjati i puzati...

O hrvatsko-austrijskom dizajn kolektivu Numen / For Use ponovno piše prestižni svjetski portal Designboom, točnije o njihovom radu koji je bio postavljen u njemačkom Kölnu u sklopu Carlswerka u rujnu i listopadu. Naime, riječ je o mrežastoj i predimenzioniranoj cijevi-gusjenici, svojevrsnoj instalaciji koja se proteže od poda do stropa, a po čijoj se unutrašnjosti može i puzati. Struktura ovog zaigranog labirinta izvedena je od mrežaste sintetičke tkanine, a već svojim vizualnim dojmom moćna je atrakcija koja u prostor unosi vedar karakter. Tzv. "Tube Cologne" jedna je od najizraženijih i najopsežnijih instalacija tog tipa ikada napravljenih, a jedna takva svoje mjesto je pronašla i u nedavno otvorenom impresivnom rovinjskom hotelu Amarin, preciznije u samom atriju hotela, čiji projekt potpisuje arhitektonski Studio UP.

O instalaciji dizajn kolektiva Numen / For Use piše i prestižni Designboom (фото 1)O instalaciji dizajn kolektiva Numen / For Use piše i prestižni Designboom (фото 2)O instalaciji dizajn kolektiva Numen / For Use piše i prestižni Designboom (фото 3)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor