Search

Odlazak k frizeru i na izložbu odjednom? Frida Hair Salon ima misiju povezati dvije umjetnosti

Odlazak k frizeru i na izložbu odjednom? Frida Hair Salon ima misiju povezati dvije umjetnosti

U zagrebačkom salonu otvorena je izložba "U potrazi za čudesnim" slikara Tomice Jadronje

Tekst: BURO.


Image: One Day Studio

Ovoga vikenda u Frida Hair Salonu otvorena je 3. samostalna izložba ulja na platnu slikara Tomice Jadronje pod nazivom "U potrazi za čudesnim". Zahvaljujući želji vlasnika da povežu dvije umjetnosti i kreativnom stvaralaštvu autora, svi posjetitelji Frida Hair Salona do 31. siječnja 2020. godine moći uživati u umjetničkim djelima koja prikazuju vrtlog emocija proizašao iz imaginarnog svijeta umjetnika.

Tomica Jadronja

Iz želja da umjetnost postane sastavni dio frizerskog studija, koji je i dobio ime po poznatoj meksičkoj umjetnici Fridi Khalo, došlo je do suradnje sa slikarom Tomicom Jadronjom. Ovo je prva takva suradnja, no zasigurno ne i posljednja jer se slični umjetnički projekti i izložbe očekuju i u budućnosti kako bi svaki posjet Frida Hair Salonu bio poseban doživljaj.

"Igra bojama, volumenom i strukturom sastavni je dio stvaranja u frizerskom poslu pa volim reći kako je naša profesija zapravo primijenjena umjetnost kose. Drago mi je što smo ugostili ovu predivnu izložbu u našem salonu te u duhu filozofije koju njegujemo našim klijenticama i klijentima omogućili da uživaju u slikama koje će krasiti zidove salona narednih mjesec dana", naglasila je Marina Ivanković, hair stilistica i vlasnica Frida Hair Salona.

Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona i Tomica Jadronja

Kako u likovnoj umjetnosti, tako i u oblikovanju kose, kreativnost, individualnost i inovativnost sastavni su dio svakog stvaralaštva. U Frida Hair Salonu uz visoke estetske vrijednosti, veliku pažnju poklanjaju i kvaliteti proizvoda za njegu i bojanje kose pa je njihov izbor svjetski poznati brand Schwarzkopf Professional.

Odlazak k frizeru i na izložbu odjednom? Frida Hair Salon ima misiju povezati dvije umjetnosti (фото 1)

Odlazak k frizeru i na izložbu odjednom? Frida Hair Salon ima misiju povezati dvije umjetnosti (фото 2)

 

Leave a comment

više