Search

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku

VINTER kolekcija + još tri koje bi vas mogle zanimati


Image: IKEA

Ograničene kolekcije GRATULERA s predmetima iz 1970-ih i 1980-ih te SJÄLVSTÄNDIG, kao i dugoročna kolekcija LUSTIGT, u prodaji su od ovog mjeseca. Ali to nije sve - približava se zima, a IKEA je dočekuje VINTER 2018 kolekcijom.

GRATULERA

GRATULERA ponovo dolazi, ali sada s drugim i trećim dijelom. U listopadu IKEA predstavlja odabrane kolorističke favorite iz 1970-ih i 1980-ih godina, a u prosincu stižu minimalistički predmeti koji su obilježili 1990-te i 2000-te. Ova ograničena kolekcija sastoji se od namještaja, rasvjete, posuđa i nekolicine detalja za dom, odreda povijesnih IKEA predmeta koji su stekli kultni status. "Neki od ovih proizvoda su vintage ikone - i danas su posvuda prisutni. Još uvijek kupujem IKEA proizvode na aukcijama i u second-hand trgovinama. I vidim ljude koji dijele strast za poviješću i baštinom", izjavila je Karin Gustavsson, kreativna liderica u tvrtki. Ikone IKEA dizajna okupljene u ovoj kolekciji dostupne su u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 1)

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 2)

LUSTIGT

Polazna točka za sve IKEA kolekcije vezane uz igru je spoznaja koliko igranje može pozitivno utjecati na djecu, ali i odrasle, te koliko uistinu doprinosi boljem svakodnevnom životu. Ograničena kolekcija LUSTIGT stoga je potpuno posvećena igri, podjednako djece i odraslih. To je kolekcija u kojoj će svatko naći nešto za sebe - papiri za bojenje, puzzle, vijača s led svjetlom, set za tkanje, igra boćanja - i još mnogo toga. Pridružite se igri i zabavite uz LUSTIGT ograničenu kolekciju, dostupnu u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 3)

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 4)

SJÄLVSTÄNDIG

Ograničena kolekcija SJÄLVSTÄNDIG sadrži proizvode koji ljude oslobađaju ustaljenih konvencija u domovima. Izvorno inspirirani "hackingom" i pristupom "uradi sam", proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s namjerom da ih vlasnici učine jedinstvenima – i vlastitima. "Zaronili smo u temu kreativnosti i nastojali sagledati što znači biti buntovan i nezavisan kad govorimo o namještaju i detaljima za dom. Također smo istražili kako omogućiti ljudima da mijenjaju, igraju se i nadograđuju ono što smo napravili", objašnjava Maria O'Brian, kreativna liderica u tvrtki IKEA. Istraživanje dizajnerskog tima rezultiralo je kolekcijom snažne estetike, intenzivnih boja i upečatljivih uzoraka, poput metalne stolice u losos-ružičastoj boji ili sunčano-žutog konusnog jastuka. Modularni tepih, neobični jastuci ili nožice za namještaj koje se mogu nadograđivati i oblikovati po vlastitom nahođenju samo su neki od rezultata ovog znatiželjnog dizajnerskog eksperimentiranja. Nova kolekcija već je dostupna u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 5)

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 6)

VINTER 2018

Zima dolazi, a IKEA donosi pregršt najljepših dekoracija. I ove godine, kao i mnogih ranijih, IKEA je pripremila niz detalja koji će pomoći da se pripremite za opuštajuće druženje u toplom domu tijekom hladnih dana te da intenzivno uživate u božićnim i novogodišnjim blagdanima. VINTER 2018 kolekcija nudi sve što vam treba za bajkovite blagdane: detalje za stol, prigodnu rasvjetu, kutije za poklone i papire za omatanje, dekoracije za jelku, cvijeće, pa čak i sama blagdanska stabalca. Uživajte u hladnim danima uz VINTER kolekciju, sada dostupnu u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 7)

Odlična vijest! Zimska kolekcija kuće IKEA stigla je u Hrvatsku (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više