Search

Odsad će i vaši ljubimci moći putovati prvim razredom

Odsad će i vaši ljubimci moći putovati prvim razredom

Sjajna ideja avio kompanije American Airlines


Image: buro247.ru

Zahvaljujući novoj usluzi zračnog prijevoznika American Airlines, odsad će vaši najdraži ljubimci moći putovati sa stilom, u prvom razredu, zajedno s vama

Ako ste ikad putovali avionom u pratnji svog kućnog ljubimca, poznat vam je osjećaj stresa koji proživljavaju vaši najdraži ljubimci kad ih ostavite pri ulasku u avion. Jedna od najvećih američkih avio kompanija odlučila je stati na kraj dugogodišnjoj praksi izlaganja životinja nepotrebnom stresu te im omogućiti ugodnije putovanje. Tako će maleni čupavi putnici odsad moći putovati sa svojim vlasnicima u prvom razredu. Usluga pod imenom Cuddle Class zasad je dostupna samo za prvi razred, a kupovinom karte za Cuddle Class, vlasnici mogu smjestiti svoje ljubimce u poseban spremnik pokraj njihova sjedala. 

Ova usluga trenutno je dostupna na letovima iz San Francisca ili Los Angelesa za New York, osim toga, uslugu Cuddle Class zasad mogu koristiti samo manje životinje, ali predstavnici avio kompanije tvrde da intenzivno rade na poboljšanju usluge i da će u opuštenom ambijentu prvog razreda uskoro moći uživati ljubimci svih veličina.  

Odsad će i vaši ljubimci moći putovati prvim razredom (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više