Search

Oduvijek ste željeli doručkovati kod Tiffanyja? Uskoro ćete to moći i u Europi!

Oduvijek ste željeli doručkovati kod Tiffanyja? Uskoro ćete to moći i u Europi!

U Londonu se otvara Blue Box Café

Tekst: M.M.


Image: Tiffany & Co

Ako ste oduvijek sanjali o doručku kod Tiffanyja, želja bi vam se uskoro mogla i ispuniti. Naime, nakon što je prije par godina u njujorškom flagship storeu otvoren prvi, Tiffany & Co sredinom veljače otvara i prvi europski kafić i to u legendarnoj londonskoj robnoj kući.

"Vrlo smo uzbuđeni što Europi možemo predstaviti Blue Box Café, a Harrods, jedna od najglasovitijih robnih kuća na svijetu, idealno je mjesto za tako nešto. Već smo godinama prisutni u Londonu, a otvaranjem kafića svojim ćemo klijenitma ponuditi još jedan način da urone u Tiffany & Co svijet", izjavio je Richard Moore, jedan od potpredsjednika draguljarske kuće.

Oduvijek ste željeli doručkovati kod Tiffanyja? Uskoro ćete to moći i u Europi! (фото 1)

Osim što ćete moći rekreirati scene iz jedne od najpopularnijih romantičnih komedija svih vremena, u londonskom Blue Box Caféu moći ćete doručkovati, popiti poslijepodnevni čaj ili večerati. Cijeli interijer obojan je "Tiffany plavom" (inače, radi se o boji crvendaćevih jaja), kako biste imali osjećaj da se nalazite unutar njihove prepoznatljive plave kutijice, a interijer je ukrašen upravo skupocjenim Tiffany & Co nakitom.

Ako poput nas  planirate glumiti Holly Golightly u Londonu, savjetujemo vam da požurite s rezervacijama - kafić se otvara 15. veljače, a biti će otvoren ograničeno vrijeme.

 

 

Leave a comment

više