Search

Omiljeni dječji lik u izvedbi poznatih modnih kuća

Omiljeni dječji lik u izvedbi poznatih modnih kuća

Humanitarni projekt s dizajnerskim prizvukom


Image: buro247.ru

Poznate modne kuće uključile su se u projekt humanitarnog karaktera i dizajnirale svoju verziju omiljenog dječjeg lika iz animirane TV serije "Moj mali poni"

Sjajna humanitarna akcija okupila je neke od najpoznatijih modnih kuća u kojima su se našle zanimljive verzije plavog plišanog ponija. Tako je, primjerice, kuća Balmain svog ponija ukrasila zlatnim detaljima koji se presijavaju u obliku ispletene zlatne grive, krila i preslatke ogrlice s dugačkim resicama, dok ga je kuća Marni prekrila cvjetićima u crnoj, bijeloj, žutoj i crvenoj boji.

Sve igračke dizajnirane su u sklopu humanitarne inicijative talijanskog online butika LuisaViaRoma i zaklada Save the Children te Nepal Earthquake kojom organizatori žele prikupiti sredstva za pomoć djeci koja su izgubila svoje domove u nedavnom strašnom potresu u Nepalu. Dizajnerski poniji prodavat će se na aukciji "Učinimo djecu sretnom" na kojoj će svoje male ponije predstaviti poznate modne kuće kao što su Fendi, Marni, Balmain, Missoni, Rick Owens, Roberto Cavalli, Versace, Emilio Pucci, LuisaViaRoma i druge.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više