Search

Originalni uređaj za strastvene bicikliste

Balight


Image: buro247.ru

Projekt Balight oduševit će sve bicikliste koji uživaju u noćnim vožnjama, ali i prolaznike koji se zateknu na ulici jer će posvjedočiti zanimljivoj svjetlosnoj igri koju stvara ovaj inovativni uređaj pričvršćen za kotače

Svjetlosni oblici koji se formiraju na kotačima koji se velikom brzinom okreću stvaraju jako zanimljiv prizor na noćnoj slici grada. Tako uređaj pričvršćen na kotač zahvaljujući pokretu kreira razne ilustracije, sličice pa čak i kratku animaciju, pa strastveni zaljubljenici u noćnu vožnju mogu izraziti svoju individualnost, ali i povećati vidljivost na cesti i samim time svoju sigurnost. S pomoću 376 ultra jarkih LED lampica u svih bojama ovaj uređaj može svijetliti u 16 milijuna različitih nijansi i na taj način stvarati slike, pa čak i fotografije.

Uređaj se spaja na pripadajuću aplikaciju Balight i putem vrlo jednostavnog korisničkog sučelja platforma omogućuje korisnicima kreiranje uzoraka ili umetanje fotografija po želji s pomoću alata unutar aplikacije. Uređaj radi na baterije i jedno punjenje će potrajati do 10 sati; ima USB ulaz, vrlo je lagan i lako se skida, otporan na vodu i udarce. Ekipa koja stoji iza ove zanimljive inovacije svoj je uređaj predstavila na Indiegogo platformi u nadi da će sakupiti 30 000 dolara kako bi krenuli u masovnu proizvodnju. 

Originalni uređaj za strastvene bicikliste (фото 1)

Originalni uređaj za strastvene bicikliste (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više