Search

Osvijestite se i budite sretni uz Storybook

Osvijestite se i budite sretni uz Storybook

Pozitivna kampanja "Osvijesti se. Sretan budi!"

Tekst: BURO.


"Osvijesti se. Sretan budi!" edukativna je kampanja koju je pokrenuo časopis Storybook, humanitarnog karaktera, čiji je cilj potaknuti ljude da razmisle o sebi, svojim emocijama i malim stvarima koje život čine kvalitetnijim i ljepšim. Akcija podvučena motom "Stani. Razmisli. Osvijesti se!" počinje 28. studenog izlaskom novog broja časopisa Storybook, a završava u veljači velikim humanitarnim događanjem. Cijela će se akcija realizirati kroz različite programe i radionice, u suradnji s doktorom Hermanom Vukušićem, s ciljem osvijestiti javnost o potrebi za pronalaskom 5 minuta dnevno za momente koje vas čine sretnim.

Osvijestite se i budite sretni uz Storybook (фото 1)

Ambasadori ove kampanje su voditeljica Barbara Kolar, najbolji svjetski vaterpolist Josip Pavić, glazbenica Natali Dizdar, glazbenik Damir Urban te glumci Vanessa Radman i Amar Bukvić koji su odmah prepoznali važnost sudjelovanja u ovom projektu.

Osvijestite se i budite sretni uz Storybook (фото 2)

Cijelu kampanju prati i znak akcije koji simbolizira sreću, a dizajnirao ga je poznati dizajner i suradnik Storybooka, Samir Šećerkadić. Majice sa simpatičnim printom loga bit će u prodaji na zajedničkom štandu Storybooka i Vešmašine u sklopu festivala Fuliranje od 23. studenoga do 31. prosinca 2013., a dio od prihoda bit će doniran u humanitarne svrhe.

Osvijestite se i budite sretni uz Storybook (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više