Traži

Otključajte Kavez – novo mjesto namijenjeno zabavi, glazbi i umjetnosti

Otključajte Kavez – novo mjesto namijenjeno zabavi, glazbi i umjetnosti

U dvorištu Savske 160


Fotografija: PR

Tik do ulaza u Vintage Industrial Bar, u dvorištu Savske 160, u petak 29. siječnja s početkom u 19 sati otključat će se vrata Kaveza – mjesta namijenjenog zabavi, glazbi, umjetnosti i ostalim svijetlim društvenim aktivnostima u gradu Zagrebu

Unutrašnjost  prostora, u skladu s nazivom kluba, oslikao je Miron Milić  akademski slikar, grafičar, ilustrator i street art umjetnik, koji se u posljednjih nekoliko godina svojim osebujnim, originalnim i genijalnim radovima nametnuo kao jedno od najvažnijih imena domaće (street) art scene. Miron Milić ujedno će biti i prvi umjetnik koji će u prostoru KAVEZA održati izložbu. Osim svojih radova, on će nam predstaviti i glazbu koju sluša i koja ga inspirira, a njegovoj slušaonici i izložbi možete se pridružiti u utorak 2. veljače s početkom u 19 sati.

Vizualni identitet Kaveza osmislio je dizajnerski studio KunaZlatica, koji je između ostalog "optužen" i za jedinstven i prepoznatljiv vizual jednog od najpopularnijih rock klubova u Zagrebu, Vintage Industrial Bara. Za kreiranje programa, koji će se gotovo svakodnevno odvijati unutar Kaveza u periodu od 10:00 do 23:00 sati, a bit će tu svega – buvljaci, kvizovi, promocije, video projekcije, koncerti, slušaonice – bit će zaslužan Branko Radovančević, frontmen benda B and the Bops.

Osim što će nuditi kvalitetan glazbeno-vizualni program, Kavez je zamišljen kao svratište s ugodnom atmosferom u kojem će se uvijek, na miru, uz dobru, kvalitetnu novu i staru glazbu moći popiti kava, sokić ili piva po vrlo pristupačnim cijenama, a u toplijim danima ispred Kaveza bit će otvorena prostrana terasa na kojoj će se, također, odvijati dio programa.

Na otvorenju kluba svirat će grupa Mojo Stuff, a prvi DJ koji će pokrenuti muziku u Kavezu bit će DJ Gogo. Otključavanje Kaveza zakazano je za sutra, petak 29. siječnja, u 19 sati i pozvana je sva ekipa željna novih prostora i starih zabava. 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor