Search

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu

Galerija, showroom i store "LeBand"


Image: John Pavlish

U malenoj diskretnoj ulici u samom centru grada, poznatijoj kao Obrtnički prolaz, otkrili smo jedan nedavno otvoren dućan koji je po nizu stvari poseban

Obrtnički prolaz skriven je među zgradama te spaja Masarykovu i Varšavsku ulicu što mnogi građani Zagreba uopće niti ne znaju, a zove se tako zato što su nekoć u njemu djelovali, između ostalog i sex shop te ugađač glasovira. Danas, pored nekoliko zanimljivih radnji i kafića smjestio se dućan LeBand. Koncept dućana je osmišljen kao kombinacija galerije, showrooma i storea.Što se tiče uređenja kombinirali su jednostavne čiste linije s dosta industrijskih elemenata koji su vidljivi na lijevanom podu i bijeloj boji koja prevladava, a toj estetici se suprotstavljaju konkretni komadi namještaja od punog drva.

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 1)

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 2)

Tako su primjerice svoj dom u ovom prostoru našli i "kaslići "odbačeni na krupnom otpadu u Prečkom, kao i klavir koji je prešao 100 godina. Dok su razmišljali o uređenju, glavna ideja im je bila da se kupci i posjetitelji tamo dobro osjećaju, da prostor diše otvorenošću, a ne zatrpanošću i da stvara želju za povratkom u isti. Bome, u tome su uspjeli. Od domaćih brendova u LeBandu možete pronaći već spomenutu LeBand keramiku, kao i onu s potpisom Mala Arta, radove kipara i keramičara Mladena Ivančića, Dunje Ignis i tekstil koji izrađuju kreativke koje se kriju iza brenda Elderice. Osim divnih keramičkih radova s dušom, u LeBandu možete pronaći i strane uvozne brendove specijalizirane za parfeme, svijeće te zubne paste i vodice.

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 3)

Iz niche kategorije parfema ovdje možete pronaći francuske brendove Lubin i Montale, a pored njih tu je i talijanski brend Ortiga, koji ujedno proizvodi i mirisne cvijeće. Proizvodi brenda True Grace također su namijenjeni mirisu vašeg doma, a na policama možete pronaći Marvis zubne paste i vodice koje "mirišu" tako retro. Istovremeno hladan i profinjen prostor nova je šoping oaza za sve one koji traže nešto posebno za svoj dom ili za poklon dragoj osobi, i definitivno adresa na koju ćemo uvijek rado svraćati. Sve o LeBand brendu možete pročitati ovdje. 

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 4)

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 5)

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 6)

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 7)

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 8)

Otkrijte novo zanimljivo mjesto u Obrtničkom prolazu (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više