Traži

Otvoren novi hotel u Opatiji

Otvoren novi hotel u Opatiji

Hotel Royal

BURO.


Fotografija: PR

Najljepši dar Opatiji za 170 godina turizma!

Ovih dana svoje prve goste primio je novi opatijski hotel Royal. Njegovim otvorenjem realizirana je i najveća ovogodišnja investicija grupacije Milenij hoteli, ali i najveća investicija u opatijski turizam u godini kada se obilježava 170 godina organiziranog turizma u Opatiji. Novi hotel Royal zamišljen je kao centar i mjesto okupljanja ljubitelja misaonih igara - šaha, bridža, sudokua i ostalih.

Prilaz hotelu zapravo je trg - zove se Holiday Platz - koji je posebno uređen i popločen, a uz njega se nalazi i francuski vrt s biljkama raznolikih oblika i veličina te lounge bar s impresivnim pogledom.

Hotel Royal nalazi se odmah uz opatijski Lungo mare i u njemu je uređeno 54 luksuzne sobe i apartmana iz kojih se pruža pogled na opatijsku luku i cijeli Kvarner. Uz recepciju hotela nalazi se Royal Club Caffe u sklopu kojega je uređena i biblioteka s udobnim sofama za uživanje u omiljenoj knjizi, kao i stolovi za popularne misaone igre.

Na donjoj etaži hotela nalazi se kavana Mahler koja je ime dobila po prvom vlasniku vile koja se nalazila na mjestu današnjeg hotela Royal, Juliusu Mahleru. Kavana s terasom smještena je tik uz Lungo mare, a ponudu kavane čine domaći kolači i slastice iz vlastite proizvodnje Milenij hotela.

Prekrasan pogled na more i Lungo mare pruža se i iz restorana hotela Royal. Bilo da se radi o doručku, á la carte ručku ili večeri, za pripremu jela koriste se isključivo svježe i zdrave namirnice iz kontroliranog porijekla.

Velebna i vrhunski opremljena dvorana Royal s velikim staklenim stijenama vizualno uranja u more i odiše elegancijom dvorane za balove, a idealna je i za održavanje raznih korporativnih evenata, predstava, koncerata, gala večera i vjenčanja. Ovisno o postavu dvorana može primiti do 1000 osoba.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor