Search

Otvoren novi hotel u Opatiji

Otvoren novi hotel u Opatiji

Hotel Royal

BURO.


Image: PR

Najljepši dar Opatiji za 170 godina turizma!

Ovih dana svoje prve goste primio je novi opatijski hotel Royal. Njegovim otvorenjem realizirana je i najveća ovogodišnja investicija grupacije Milenij hoteli, ali i najveća investicija u opatijski turizam u godini kada se obilježava 170 godina organiziranog turizma u Opatiji. Novi hotel Royal zamišljen je kao centar i mjesto okupljanja ljubitelja misaonih igara - šaha, bridža, sudokua i ostalih.

Otvoren novi hotel u Opatiji (фото 1)

Prilaz hotelu zapravo je trg - zove se Holiday Platz - koji je posebno uređen i popločen, a uz njega se nalazi i francuski vrt s biljkama raznolikih oblika i veličina te lounge bar s impresivnim pogledom.

Hotel Royal nalazi se odmah uz opatijski Lungo mare i u njemu je uređeno 54 luksuzne sobe i apartmana iz kojih se pruža pogled na opatijsku luku i cijeli Kvarner. Uz recepciju hotela nalazi se Royal Club Caffe u sklopu kojega je uređena i biblioteka s udobnim sofama za uživanje u omiljenoj knjizi, kao i stolovi za popularne misaone igre.

Otvoren novi hotel u Opatiji (фото 2)

Na donjoj etaži hotela nalazi se kavana Mahler koja je ime dobila po prvom vlasniku vile koja se nalazila na mjestu današnjeg hotela Royal, Juliusu Mahleru. Kavana s terasom smještena je tik uz Lungo mare, a ponudu kavane čine domaći kolači i slastice iz vlastite proizvodnje Milenij hotela.

Otvoren novi hotel u Opatiji (фото 3)

Prekrasan pogled na more i Lungo mare pruža se i iz restorana hotela Royal. Bilo da se radi o doručku, á la carte ručku ili večeri, za pripremu jela koriste se isključivo svježe i zdrave namirnice iz kontroliranog porijekla.

Velebna i vrhunski opremljena dvorana Royal s velikim staklenim stijenama vizualno uranja u more i odiše elegancijom dvorane za balove, a idealna je i za održavanje raznih korporativnih evenata, predstava, koncerata, gala večera i vjenčanja. Ovisno o postavu dvorana može primiti do 1000 osoba.

Otvoren novi hotel u Opatiji (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više