Search

Our food stories – drugačiji food blog

Our food stories – drugačiji food blog

Laura i Nora donose vam neobične recepte bez glutena i histamina

Image: Our Food Stories

Poznanstvo između njemačkih food blogerica, Laure i Nore, započelo je na snimanju filma njihova zajedničkog prijatelja 2011. godine, tijekom kojeg su se i zaljubile

Laura je studirala fotografiju, a njome se i danas bavi, dok je Nora modna dizajnerica koja se igrom slučaja našla upravo u području stiliziranja hrane. Ideja za blog rodila se kada se Nora suočila s izazovom kuhanja za Lauru koja je intolerantna na gluten i histamin. Iscrpno je istraživanje urodilo nizom zanimljivih recepata koje su zatim odlučile podijeliti s ostatkom svijeta pokrenuvši blog pod nazivom Our Food Stories. Za vegetarijanske i veganske recepte s niskim udjelom glutena i histamina koje objavljuju na svom blogu, kao i stiliziranje hrane, zaslužna je Nora, dok Laura pomno bilježi svaki trenutak Norina kreativnog procesa svojim fotoaparatom.

our food stories

Najkreativnije postaju kada pobjegnu u svoj studio u Brandenburgu malo izvan Berlina. Budući da se studio nalazi izvan gradskog područja, neprestano su okružene prirodno uzgojenim cvijećem, voćem i povrćem koje raste u vrtovima, što je i njihov najveći izvor inspiracije u stvaranju.

our food stories

Osim do dobre hrane stalo im je i do kvalitetnog dizajna, a najsklonije  su skandinavskom stilu pa na blogu u rubrici Design Stories donose priče o proizvodima mladih dizajnera namijenjenim za kuhinjsku upotrebu. Skandinavski je utjecaj vidljiv i u minimalističkom uređenju njihova berlinskog stana, čije su fotografije proteklog tjedna podijelile s njemačkim portalom OhhhMhhh.de.

our food stories

Norine kreativne recepte i Laurine predivne fotografije možete pronaći na Ourfoodstories.com, a u njima će posebno uživati oni čiji organizam, baš poput Laurinog, loše podnosi gluten i histamin.

our food stories

our food stories

our food stories

Ovaj savršen blog pratite na: www.ourfoodstories.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više