Search

Ovaj vikend pijemo nove koktele u Aperitivo baru inspirirane ženama!

Ovaj vikend pijemo nove koktele u Aperitivo baru inspirirane ženama!

"Women of Art"

Urednik: E.G.


Image: Pr

Žene su oduvijek bile izvor inspiracije i muze, kako kroz povijest, tako i danas. Neke od najvećih umjetnina inspirirane su upravo ženama i ljubavlju prema njima. Velik dio gostiju poznatog Aperitivo bara čine upravo žene. Novi signature menu pod nazivom "Women of Art", inspiriran je upravo njihovim gošćama koje im uljepšavaju svaki dan. Koktelima su htjeli odati svojevrsnu počast damama koje su bile inspiracija velikim slikarima i izvor ideja za njihove radove. Portretima koji se nalaze na koktelima, želja im je vratiti goste u doba kada je umjetnina stvorena."Women of Art" je posvećena svim ženama, majkama i djevojkama.

Ovaj vikend pijemo nove koktele u Aperitivo baru inspirirane ženama! (фото 1)

Sa željom da ovi kokteli budu odraz njihove ljepote. Kokteli su nazvani po autorima djela koja vas gledaju s ruba čaše. Na poleđini mini umjetnina su podaci o svakoj pojedinoj slici, koji cjelokupni doživljaj čine još potpunijim. Aperitivo tim koji čine Kruno Rozić, Marko Matek, Ivan Petrović, Marko Pećnik, Ivan Mandarić, Dino Koprivnjak i Mijo Jakovljević zajedničkim snagama kreirali je za vas koktel kartu koja garantira zabavu za vaše nepce i pregršt materijala za Instagram i Facebook objave koje se nalaze pod #womenofart. Barmeni su uvijek spremni porazgovarati s vama i objasniti vam koncept i ideju svakog koktela, što je odraz znanja i profesionalnosti, te prije svega ljubavi s kojom pripremaju svako piće. Signature cocktail menu broji deset fenomenalnih koktela, u nastavku izdvajamo četiri, a svakako savjetujemo da probate sve!

Matisse (gin, rosolio bergamot, sloe gin, lemon, sugar)  

Aromatični twist na Gimlet, obogaćen bergamotom i sloe ginom, daje  zaista poseban spoj okusa i aromu svježine protkanu ginom.

Ovaj vikend pijemo nove koktele u Aperitivo baru inspirirane ženama! (фото 2)

Warhol (bourbon, pink grapefruit, lime, peppercorn syrup, herbal bitter) 

Blaga oštrina koju ovom koktelu daje sirup od crvenog papra i začinjenost Branca Mentom karakteristike su ljetnog osvježenja na bazi viskija koje će ljubitelje whiskey soura ostaviti bez teksta.

Ovaj vikend pijemo nove koktele u Aperitivo baru inspirirane ženama! (фото 3)

Da Vinci (aged rum, herbal liqueur, kiwi puree, sugar, lime, lemon bitters) 

Ukusni, osvježavajući koktel s izraženim notama odležanog panamskog ruma savršeno nadopunjenim citrusnosti i slatkoćom kiwija, te limunovom svježinom i travnatim notama koje ovom twistu popularnog Daiquiria daju novu dimenziju.

Ovaj vikend pijemo nove koktele u Aperitivo baru inspirirane ženama! (фото 4)

Dali (vodka, rhubarb puree, rosso vermouth, lemon, elixir vegetal, soda) 

Osvježavajući long drink na bazi vodke. Rabarbara i crveni vermut daju mu punoću i slatkoću koja je stavljena pod kontrolu upotrebom vrlo starog biljnog bittera koji nadopunjuje i balansira ovu kombinaciju. Limun budi i daje ljetnu notu ovom koktelu.

Ovaj vikend pijemo nove koktele u Aperitivo baru inspirirane ženama! (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više