Search

Ovo je najbolji luksuzni boutique spa u Hrvatskoj

Ovo je najbolji luksuzni boutique spa u Hrvatskoj

Veliko priznanje za Alhambru

Urednik: A.P.


Image: Alhambra press

Nakon što je nedavno postao članom američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso, lošinjski 5* Boutique Hotel Alhambra dobitnik je novog priznanja. Naime, Alhambra Spa ocijenjen je kao najbolji Luxury Boutique Spa u Hrvatskoj

Nagradu mu je dodijelila priznata globalna organizacija World Luxury Hotel Awards, koja odaje priznanje luksuznim hotelima svjetske klase, a zahvaljujući izvrsnoj usluzi koja se očituje u odnosu prema gostima.

World Luxury Hotel Awards ima za cilj poticanje i podizanje standarda usluga unutar luksuzne hotelske industrije diljem svijeta. Nagrade se inače dodjeljuju luksuznim hotelima u različitim kategorijama na razini pojedine države, kontinenta i svijeta. Uz to, lošinjska Alhambra dobitnik je Trip Advisorova certifikata izvrsnosti za 2017. te član renomirane grupacije SmallLuxury Hotels ofthe World, koja broji svega 520 malih luksuznih hotela s vrhunskom ponudom koja udovoljava čak i onim najzahtjevnijim gostima.

alhambra

Alhambra SPA dizajniran je kako bi vratio ravnotežu i sklad duha i tijela u oazi ljepote, mira i luksuza. Cilj posebno osmišljenih tretmana i rituala u luksuznom okruženju je omogućiti svakom gostu profinjeno i autentično SPA iskustvo, u potpunosti prilagođeno njegovim individualnim potrebama, a za što se koriste mirisi i arome Lošinja te kozmetika jednog od vodećih britanskih brendova Elemisa. Podsjetimo, Alhambra je dio hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka koji okuplja ukupno šest hotela i restorana te vile i apartman na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja.

alhambra

Alhambra sa svojih vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova predstavlja idealno mjesto za goste koji preferiraju sofisticirani dizajn s daškom aristokracije i iznimnog luksuza, dok je potpuni sklad zajamčen na privatnoj plaži hotela u mirnom ambijentu uvale Čikat. Uz neizostavnu personaliziranu premium uslugu, posebnost Alhambre je i u pomno kreiranoj wine&dine ponudi nagrađivanog a la carte restorana Alfred Keller u kojem se poslužuju vrhunske delicije od tradicionalnih i autohtonih namirnica pristiglih sa 60-ak hrvatskih OPG-ova te više od 300 prestižnih vina, dok je one najekskluzivnije vinske etikete moguće kušati u okviru enoloških masterclassova.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više