Search

Ovo je najskuplja kuća na svijetu

Ovo je najskuplja kuća na svijetu

Neboder indijskog milijardera i dalje na prvom mjestu najskupljih domova

A.P.

Image: Jay Hariani via WikiCommons

Iako na prvi pogled izgleda kao stambena zgrada od 27 katova, Antilia je u stvari obiteljska kuća i to najskuplja obiteljska kuća na svijetu po novoj listi časopisa Forbes

Časopis Forbes je predstavio svoju listu najskupljih svjetskih nekretnina koje se nalaze u vlasništvu milijardera s njihove poznate liste najbogatijih ljudi na svijetu. Na vrhu nema promjene. Najskuplja nekretnina na svijetu i dalje je nevjerojatno zdanje od 27 katova koje je u Mumbaiju izgradio indijski biznismen Mukesh Ambani, a koja je procijenjena na oko milijardu dolara. Neboder nazvan Antilia ima podzemnu garažu od 6 katova, heliodrom, nekoliko bazena, dva vrta, kino, teretanu koja se proteže na dva kata i luksuzno uređene interijere koje održava tim od 600 ljudi!

Drugo mjesto Forbesove liste najskupljih nekretnina drži francuski dvorac Leopolda koji vrijedi 500 milijuna dolara. Ostatak liste sačinjavaju nekretnine u skupim londonskim četvrtima gdje je prije nekoliko tjedana nepoznatom kupcu prodan i najskuplji penthouse u vrijednosti od 237 milijuna dolara.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više