Search

Ovo je najskuplja kuća u New Yorku

Ovo je najskuplja kuća u New Yorku

Procijenjena na 120 milijuna dolara

Image: buro247.com/me

Ova 120 milijuna dolara vrijedna kuća prostire se na više od 9000 kvadratnih metara i upravo je oborila rekord te postala najskupljom kućom u New Yorku...

Njujorško tržište nekretnina upravo je postalo bogatije za jedan rekordan upis. Naime, radi se o golemoj kući na šest katova u elitnom kvartu Upper East Side koja se prodaje po cijeni od nemalih 120 milijuna dolara.  

Nekretnina veličine oko 9000 kvadratnih metara ustvari se sastoji od triju razdvojenih objekata koje je dosadašnji vlasnik kombinirao u jedan golemi dom, međutim, agenti za nekretnine budućim vlasnicima predlažu mogućnost da kuću ponovno preurede u tri zasebne jedinice.

Ovo je najskuplja kuća u New Yorku (фото 1)

Ovaj prostrani dom krasi 23 kamina, grandiozno stepenište, ručno rezbareni drveni parket i dizalo, a sve zainteresirane možda će privući i 11 terasa različitih veličina, a čak dvije se nalaze na samom vrhu zgrade, s koje se pruža pogled na užurbani Manhattan. Ova je kuća izgrađena još 1879. godine, a obnovljena je tek 2001. za što je bio zadužen arhitektonski studio Joseph Pell Lombardi Architects. 

Ovo je najskuplja kuća u New Yorku (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više