Traži

Ovo ljeto na Krku se otvara novi moderan obiteljski hotel

Ovo ljeto na Krku se otvara novi moderan obiteljski hotel

Falkensteiner hotel Park Punat


Fotografija: PR

Falkensteiner hotel Park Punat novi je obiteljski raj s četiri zvjezdice okružen zimzelenim parkovima koji se za goste otvara ovo ljeto. Smješten je na obali hrvatskog otoka Krka, u idiličnom mjestu Punat...

Ovaj kako ga nazivaju hotelski obiteljski raj ovjenčan je s četiri zvjezdice i okružen zimzelenim parkovima. Smješten je na obali hrvatskog otoka Krka, u idiličnom mjestu Punat, a savršen smještaj za nezaboravan obiteljski odmor s raznovrsnim zabavnim programom. Novi Falkensteiner hotel Park Punat koji se za goste otvara već ovo ljeto udaljen je samo nekoliko minuta od prekrasne plaže s kristalno čistim morem.

Arhitekti Duspara i Travaš puno su pažnje posvetili odabiru boja i materijala kako bi približili uređenje Falkensteiner hotela Park Punat mediteranskom podneblju koji ga okružuje. Tako su npr. stropovi u restoranu načinjeni od materijala koji podsjeća na brodsku užad, a sve su boje usklađene s pastelnim mediteranskim tonovima. Njihov cilj je bio prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor.

Hotel je ovo koji je prilagođen i potrebama djece te se može pohvaliti s 94 moderno uređene sobe, podijeljene u dva objekta međusobno povezana kratkim natkrivenim prolazom. Isto tako ima i veliki prostor s terasom za sunčanje s puno ležaljki, kao i prekrasan vanjski bazen te atraktivno ambijentalno obiteljsko igralište s kinom i pozornicom za predstave. Ako godišnji odmor želite provesti sa svojim psom, važno je znati kako je Falkensteiner hotela Park Punat dog friendly.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor