Search

Pariška zračna luka dobila restoran s Michelin zvjezdicom

Pariška zračna luka dobila restoran s Michelin zvjezdicom

Restoran I Love Paris


Image: buro247.ru

Pariška zračna luka Charles de Gaulle dobila je restoran okrunjen Michelin zvjezdicom u kojem će svoja kulinarska umijeća pokazati Guy Martin i tako putnicima pružiti vrhunski gastronomski užitak čim slete u Pariz

Ako niste ljubitelj avionskih jelovnika, a put vas nanese u Pariz, mogla bi vas zanimati informacija da ćete u Zračnoj luci Charles de Gaulle moći pojesti obrok vrhunske kvalitete u novootvorenom restoranu I Love Paris. Novi trend otvaranja ekskluzivnih restorana na svjetskim aerodromima započeo je s gastro velikanima Hestonom Blumenthalom i Gordonom Ramsayem na londonskom Heathrowu. 

Tako se restoran na Terminalu 2E pariške zračne luke pridružio klubu spomenutih "aerodromskih restorana" zahvaljujući Guyu Martinu, chefu koji je za svoj rad nagrađen trima Michelin zvjezdicama. Restoran će svojim gostima nuditi opciju brzih i ukusnih zalogaja na Miyou sendvič baru ili pak konkretan obrok koji će sve putnike povesti na francusku gastro avanturu svojim steakom s béarnaise umakom i krumpirićima, francuskim junećim gulašom, carpacciom od jastoga s mangom, pačjim filetom, pečenom grdobinom i brojnim drugim prvoklasnim delicijama. Ako ste u Parizu i putujete avionom, ne zaboravite svratiti u restoran I Love Paris. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više