Search

Pločnik je novi konceptualni prostor u gradu

Pločnik je novi konceptualni prostor u gradu

Sutra službeno otvara svoja vrata


Image: Promo

Nakon mjeseci priprema, Pločnik - novi konceptualni prostor u Zagrebu, u srijedu 13. srpnja, na adresi Međimurska 21, otvorit će svoja vrata

Pločnik objedinjuje kreativni pogon u kombinaciji s dućanom ploča i multimedijalnim, klupskim prostorom za svakodnevna druženja. Funkcionirat će kao multimedijalni konceptualni prostor koji objedinjuje caffe bar, dućan ploča i klupski prostor za svakodnevna druženja. Pokrenut u suradnji Pozitivnog ritma i tvrtke Alli Consilium ovom će prilikom javnosti otvoriti svoja vrata. Za uređenje interijera zaslužan je Poop Studio.  

Na otvorenju Pločnika premijerno će biti prikazan Run From Sound prvi spot i singl s nadolazećeg albuma benda Bamwise koji će uskoro izaći pod okriljem PDV-a. Bamwise je šesteročlani bend iz Zagreba, kolaboracija petero glazbenika i VJ umjetnice koje je spojila zajednička ljubav prema elektroničkom dubu. Za glazbenu podlogu otvorenja bit će zadužena dva člana benda Bamwise, koji čine dub/reggae duo Jahstice Sound, te Sergej Lugović, pokretač kluba Sirup. Ekipa iz Pločnika vas poziva na otvorenje gdje ćete moći uživati u opuštenoj atmosferi, odličnoj glazbi i osvježavajućem piću.                                                     

Related articles

Buro 24/7 Selection

više