Search

Počinje ljeto! Pratite nas na našim društvenim mrežama i otkrijte o čemu se radi

Počinje ljeto! Pratite nas na našim društvenim mrežama i otkrijte o čemu se radi

Tekst: BURO.


Dugo smo to čekali, pravo toplo ljeto, malo bezbrižnosti. I napokon smo dočekali. Putovanja polako postaju normala pa konačno lagano punimo agende i smišljamo opake planove za ljetnu sezonu. Kako bismo obilježili ove lijepe vijesti kako treba, spremamo se za jednu posebnu avanturu. Naime, od danas se selimo u BURO. Summer House u okviru Guess Getaway putovanja. Ovo je prvi regionalni projekt koji zajedno donose BURO. Srbija i Hrvatska, kao regionalni projekt BURO. Adria .

Naša ljetna kuća za 2021. godinu nalazi se na čarobnom Mykonosu, našem najdražem grčkom otoku kojem se vraćamo iznova i iznova. Kako bismo adekvatno proslavili ponovni susret, pozvali smo i prijatelje iz regije da zajedno nazdravimo ljepšim danima. Tu je Fashion Company, najuspješnija modna tvrtka u regiji i Guess legendarni američki brend čije su kultne kampanje obilježile povijest mode.

Uz njih, u našoj vili iz snova ugostit ćemo i poznate influencerice iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pratite BURO. Serbia Instagram, kao i BURO. Hrvatska profil, ali i Fashion&Friends i Guess profile, jer ćete tu vidjeti o čemu se radi i otkriti koje influencerice smo ugostili na Mykonosu. Očekuju vas brojna iznenađenja, budite uz nas i uronite u ljeto!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više