Traži

Pogledajte kako izgleda novo otvoreni beach bar i klub na Šolti

Pogledajte kako izgleda novo otvoreni beach bar i klub na Šolti

Choovita u Nečujmu


Fotografija: PR

U posljednje vrijeme na hrvatskoj obali i otocima otvorilo se niz novih barova i klubova, a posljednji je onaj Choovita na Šolti u mjestu Nečujam...

Choovita je podijeljena u 2 dijela - beach bar koji ima prekrasnu terasu koja se prostire na više nivoa, a na njoj se svakodnevno održavaju i after beach party uz DJ i tematske ponude koktela i drugih pića. Cijela terasa je u azurno plavim i bijelim tonovima i s nje se pruža pogled na prekrasnu uvalu i plažu. 

Pogledajte kako izgleda novo otvoreni beach bar i klub na Šolti (фото 1)

Pogledajte kako izgleda novo otvoreni beach bar i klub na Šolti (фото 2)

Drugi dio je beach klub gdje se gosti u DJ-a i klupsku glazbu mogu zabavljati do rano jutarnjih sati. Klub se sastoji od dvije etaže gdje je na prvoj etaži veliki šank, DJ pult i plesni podij, a na drugoj etaži nalazi se VIP lounge sa šest separea za 5-8 osoba i jedan veliki separe u koji stane 12-14 osoba. U cijelom objektu i tijekom dana i noći poručuju kako imaju široku i kvalitetnu ponudu pića od kava do pjenušaca, sladoleda, a i veliki izbor vina na čaše. 

Pogledajte kako izgleda novo otvoreni beach bar i klub na Šolti (фото 3)

Za uređenje prostora je zaslužna dizajnerica Angelika Kolarić i njen tim. Vizija uređenja je bila beach club s bijelim i azurno plavim tonovima koji evociraju Santorini. Naglasak u uređenju ima i sova ćuvita koja obitava samo na Šolti, a po kojoj je club i dobio svoje prvobitno ime čime su željeli odati počast klubu koji je bio na istom mjestu, a koji je bio jedan od prvih klubova na Jadranu… Ono što cijeloj priči daje poseban akcent jest i to da se ispred Choovite nalazi kuća u kojoj su svoja djela stvarali slavni Marko Marulić i Petar Hektorović, veliki hrvatski pisci. 

Pogledajte kako izgleda novo otvoreni beach bar i klub na Šolti (фото 4)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor