Search

Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru

Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru

Plivalište Vukovar

Image: PR

Službeno otvorenje za građane je 28. veljače, a iza ovog sjajnog projekta plivališta stoji cijenjeni hrvatski arhitekt Idis Turato

Dvoransko plivalište Vukovar jedan je od četiri objekta pri Javnoj ustanovi Sportski objekti Vukovar, kojoj je misija unapređenje sportske infrastrukture kroz uređenje i opremanje površina i građevina, u kojima se provode sportske aktivnosti. Značajno je u cijelom projektu bilo doprinijeti razvoju sporta i sportske rekreacije, a time i kvaliteti života i zdravlja građana, a vizija je pozicionirati grad Vukovar kao lokaciju vrhunskih sportskih i organizacijskih sposobnosti, razviti sportski turizam, osigurati razvoj i promidžbu lokalnog sporta i grada Vukovara.
Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 1)
Cijeli projekt vrijedan je oko 60 milijuna kuna i u cijelosti ga je podmirio Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara, Fond je za realizaciju ovoga projekta dobio potporu 200-ak udruga i sportskih klubova iz grada Vukovara i šire regije. Ovo super moderno plivalište projektirao je inače arhitekt Idis Turato, koji je u cijelome projektu usko surađivao s Fondom i Gradnjom iz Osijeka, koja je izvoditelj radova.

Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 2)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 3)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 4)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 5)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 6)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 7)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 8)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 9)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 10)Pogledajte kako izgleda novo super moderno plivalište u Vukovaru (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više