Search

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude

The Garden Bar & Kitchen


Image: Senja Vild

Preradovićeva 12 zagrebačka je adresa koju biste trebali upamtiti. Naime, tamo se upravo otvorio The Garden Bar & Kitchen, a mi smo ga naravno, morali odmah obići i vidjeti o čemu je riječ…

Da, da, zagrebačka gastro scena upravo je postala bogatija za još jedno totalno cool hipstersko mjesto u centru Zagreba. Naime, već svim poznati i sveprisutni brend Nicka Colgana, koji je utemeljitelj Garden festivala te ujedno i suvlasnik omiljenog The Garden Breweryja, dobio je svoju ekstenziju u obliku The Garden Bar & Kitchena, na adresi Preradovićeva 12. Ono što ovo novo mjesto čini jedinstvenim i atraktivnim, osim što se nalazi u samom središtu grada, jest da je u pitanju mjesto koje je fuzija craft piva, hrane, sjajne glazbe i naravno, sretnih i nasmijanih ljudi. Iako je na ovoj adresi fokus na hranu, točnije jelima koja se baziraju na lokalnim namirnicama, a da pritom budu dobro kombinirana s raskošnom ponudom piva.

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 1)

"Uz inspiraciju koju vučemo iz lokalnih proizvoda, stvorili smo jelovnik s posebnim zaokretom koji se savršeno sparuje s našom selekcijom piva. Manji obroci, brzi zalogaji i grickalice koje idu uz pivo bit će ovdje dostupni od jutra do mraka" poručuju iz The Garden Bar & Kitchena. Kada je u pitanju pivo, kažu nam ovo: "od nabavke sastojaka do serviranja piva, kvaliteta nije samo najvažnija stavka, nego je ujedno i strast koja pogoni cijeli The Garden tim. Šesnaest točionika donosi cijeli raspon craft piva izravno iz The Garden Brewery pivovare, kao i gostujuća piva iz cijelog svijeta." A ako želite znati više o craft pivu, njihovi pivari će vas upoznati s procesima iza scene u The Garden Breweryju, pa možete saznati sve o sastojcima, procesu kuhanja piva i stilovima. Najbolje od svega jest da možete kušati baš sve što vidite. 

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 2)

I posljednje, ali ne i manje važno, dakako govorimo o glazbi i glazbenog programu koji ovdje neće nedostajati. Naravno, sve što ima veze s Gardenom mora uključivati i sjajnu glazbu, a u cijeli taj segment uložili su jako puno pažnje i vremena u kreiranje posebnog sound systema i glazbenog koncepta posebno za The Garden Bar and Kitchen. Poručuju kako će pozvati najbolje međunarodne selektore da vrte svoje kolekcije ploča s njihovog sustava koji uključuje jedan gramofon, prvi takav koncept u Zagrebu i san svakog audiofila. Svakodnevno će i Adriatic Coasting ekipa osiguravati da atmosfera paše okruženju u kojem se nalazite. "Imamo savršenu glazbenu pozadinu za bilo koju priliku" poručuje ekipa Gardena. Pa, ako ste već neko vrijeme u potrazi za kakvim novim i zanimljivim mjestom u gradu, upravo ste ga dobili - zove se The Garden Bar & Kitchen!

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 3)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 4)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 5)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 6)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 7)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 8)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 9)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 10)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 11)

Posjetili smo novo zagrebačko mjesto rezervirano za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude (фото 12)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više