Traži

Postoji mogućnost da toaletu jednog londonskog kluba otvore vlastiti Instagram profil! Baš svi se stalno fotkaju u njemu

Postoji mogućnost da toaletu jednog londonskog kluba otvore vlastiti Instagram profil! Baš svi se stalno fotkaju u njemu

Annabel's u Londonu

Tekst: L.M.F.


Fotografija: Instagram,
PR

Ako stalno visite na Instagramu možda ste već primijetili jedan raskošni interijer u kojem su se mnogi influenceri i bloggeri instantno poželjeli fotografirati i čime prije objaviti na ovoj svima omiljenoj društvenoj mreži. Naime, riječ je o jednom elegantnom i vrlo chic toaletu ekskluzivnog i svima dobro poznatog londonskog kluba Annabel’s. I iako nije riječ o novom "it" mjestu s obzirom na to da je riječ o klubu koji je otvoren još 1960. godine, ono što jest je preuređeni toalet kluba koji je doživio interijerski makeover, koji itekako privlači pažnju britanskih trendseterica, ali i turista. Morat ćemo se jednoglasno složiti kako je u pitanju doista čarobna transformacija - točnije promišljeno dekoriran prostor koji će ciljano zaokupiti Instagram, točnije mlađu publiku koju su željeli privući u ovaj klub. Kako izgleda ovaj atraktivni londonski hot spot i zbog čega je toliko svima privlačan bit će vam jasno u nastavku… Neki su čak predložili kako bi taj toalet trebao imati svoj zaseban profil na Instagramu, što danas nimalo ne iznenađuje. 

 

A post shared by Bea Fresson (@beafresson) on

 

 

 

 

 

 

A post shared by Ivet St. (@iveshtici) on

 

 

 

 

 

Postoji mogućnost da toaletu jednog londonskog kluba otvore vlastiti Instagram profil! Baš svi se stalno fotkaju u njemu (фото 1)

Postoji mogućnost da toaletu jednog londonskog kluba otvore vlastiti Instagram profil! Baš svi se stalno fotkaju u njemu (фото 2)

Postoji mogućnost da toaletu jednog londonskog kluba otvore vlastiti Instagram profil! Baš svi se stalno fotkaju u njemu (фото 3)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više