Search

Pravi vlasnici kuće u kojoj je živio Walter White žele da im fanovi prestanu bacati pizzu na krov!

Neumorni fanovi mega popularne serije "Breaking Bad"


Image: screenshot

Inspirirani scenom iz serije "Breaking Bad" kada Walter White baci pizzu na krov kuće, mnogi fanovi učine isto pravim vlasnicima sporne kuće...

Popularnost mega genijalne i višestruko nagrađivane serije "Breaking Bad", koja je s emitiranjem nakon pet sezona završila u rujnu 2013., ne jenjava. Naime, pravi vlasnici kuće u Albuquerqueu u kojoj je živio Walter White (kojeg je utjelovio fantastični Bryan Cranston) s obitelji već godinama imaju isti problem. Ne samo da ih fanovi serijala redovito i svakodnevno posjećuju, kampiraju ispred kuće i fotografiraju se, nego po uzoru na jednu scenu iz serije, bacaju i pizzu na krov kuće. Frustrirani vlasnici taj problem imaju već jako dugo, iako je tvorac serije Vince Gilligan već jednom prilikom zamolio fanove da to prestanu raditi, no njegova zamolba nije urodila plodom. 

"Od tog cijelog pritiska i hypea osjećamo kako nismo sigurni i da ne možemo uopće napustiti kuću." kazala je vlasnica kuće koja je često vandalizirana. No, kako bi tom problemu stali na kraju, morali su oko kuće dići prilično visoku ogradu kako bi se zaštitili od neželjenih pogleda, pa i svih ostalih neugodnih akcija obožavatelja lika i djela Waltera Whitea, odnosno same serije. Kažu i kako im je to dosta teško palo, ali da jednostavno nisu imali izbora, no isto tako u šali ističu kako su sretni što barem nitko ispred kuće ne kuha meth (za sada).  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više