Search

Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy

Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy

Za 39,5 milijuna dolara


Image: buro247.az

Luksuzan i od velike povijesne važnosti, Astor apartman u sklopu poznatog njujorškog Plaza Hotela stavljan je na prodaju, a cijena mu je sada 39,5 milijuna dolara

Čuveni Astor apartman u sklopu Plaza Hotela u New Yorku procijenjen je na 39,5 milijuna dolara i stavljen ponovno na prodaju. Riječ je o luksuznom smještaju u kojem su boravili neke važne povijesne ličnosti kao što su i sam John Jacob Astor, ali i John F. Kennedy. Riječ je o luksuznom interijeru koji se proteže na oko 400 četvornih metara i ima čak tri spavaće sobe, pet kupaonica, vlastitu knjižnicu, blagovaonicu, kao i prelijepu terasu s fontanom. Ono što ga čini bitnim i vrlo ekskluzivnim, osim njegove povijesne važnosti jest i pogled na spektakularan Central Park i famoznu Petu aveniju, a u njemu se mogu pronaći elementi kao što su ručno oslikani lusteri, drvo engleskog hrasta, antikni kamin, kao i ručno rađene kožne zidne tapete.

Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 1)

Naravno, u međuvremenu apartman je restauriran i održavan te je popratio korak s najmodernijom tehnologijom, ali je paralelno zadržana i njegova izvornost izgleda. Inače, Astor apartman nalazi se u vlasništvu Jurgena Friedricha, suosnivača njemačkog modnog brenda Esprit. Friedrich je pokušao prodati Astor Suite još prije nekoliko godina uz traženu cijenu od 55 milijuna dolara, no bez uspjeha kada je jedno vrijeme bio dostupan i za najam, a možda mu se sada uz znatno nižu cijenu konačno posreći.

Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 2)Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 3)Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 4)Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 5)Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 6)Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 7)Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 8)Prodaje se čuveni apartman u kojem je boravio i John F. Kennedy (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više