Search

Prodaje se kontroverzno imanje Michaela Jacksona

Prodaje se kontroverzno imanje Michaela Jacksona

Neverland


Image: buro247.kz

Ranč Neverland, nekoć u vlasništvu kralja popa, dobio je nov naziv – Sycamore Valley Ranch – a traži i novog vlasnika koji će za njega morati izdvojiti 100 milijuna dolara

Legendarnu nekretninu Neverland Valley Ranch Michael Jackson kupio je još 1988. godine po cijeni od 16 do 30 dolara milijuna. Površina ranča sa zabavnim parkom udaljena je 60 kilometara od Sante Barbare, a prostire se na 2,7 tisuća hektara. Ovdje se nekoć nalazio privatni zoološki vrt, brojne zabavne atrakcije, uključujući i željeznicu s parnom lokomotivom koja je ime dobila po Jacksonovoj majci – Katherine. Godinu 2003. pamtimo po skandalu povezanom s optužbama da je Jackson seksualno zlostavljao djecu, zbog čega je pjevač i uhićen upravo na svom ranču gdje je živio. Kad se skandal stišao, Jackson se odlučio preseliti te je otpustio većinu zaposlenih na ranču.

Danas se ovo kontroverzno imanje prodaje pod novim imenom – Sycamore Valley Ranch. Sve su zabavne atrakcije uklonjene osim željeznice, a od životinja koje su živjele u zoološkom vrtu ostala je samo ljama. Ranč trenutno broji dvije gostinjske kuće, bazen, zonu za roštiljanje, košarkaški i teniski teren.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više