Search

Prodaje se luksuzna kuća iz The Weekndovog spota

Za 6,4 milijuna dolara

Image: The Aaroe Group

Lijepi dizajnerski interijeri u posljednje vrijeme bitan su faktor glazbenih videospotova. Jedan takav luksuzan, koji se trenutno prodaje, mogao se vidjeti i u spotu pjesme "Starboy"...

Sigurni smo da je mnogima već poznat ovaj interijer. Naime, riječ je o luksuznoj kući smještenoj u Los Angelesu koja se mogla vidjeti u spotu The Weeknda za popularnu pjesmu "Starboy". Sada je to zdanje na prodaju i cijene ga na čak 6,4 milijuna dolara. Projektirao ju je i dizajnirao Zoltan Pali 2008. godine. Naglašena je staklenim stijenama te ima tri etaže. Riječ je minimalizmu u kojem prevladava mramor, a sve skupa djeluje prilično skulpturalno, dok je glavni akcent čelično stepenište koje povezuje etaže. Kuća se prostire na čak 4,600 četvornih metara, a može se pohvaliti sa čak četiri spavaonice. Kako izgleda ova "poznata" kuća provjerite u nastavku.

Prodaje se luksuzna kuća iz The Weekndovog spota (фото 1)Prodaje se luksuzna kuća iz The Weekndovog spota (фото 2)Prodaje se luksuzna kuća iz The Weekndovog spota (фото 3)Prodaje se luksuzna kuća iz The Weekndovog spota (фото 4)Prodaje se luksuzna kuća iz The Weekndovog spota (фото 5)Prodaje se luksuzna kuća iz The Weekndovog spota (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više