Search

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu

Trend povratka tradicionalnih radnji

BURO.


Image: Luka Smuk Photography

Gentleman Jack's Barber Shop, prva pop-up brijačnica u Zagrebu, otvara svoja vrata u petak, 14. studenog, od 18 sati

Time je i Zagreb podržao trend povratka tradicionalnih brijačnica u svijetu, gdje je posljednjih godina otvoren čitav niz frizerskih salona namijenjenih muškarcima, u kojima rade u pravilu muškarci, poznatiji kao "brice". Otvara se na lokaciji Preradovićeva 17, u samom centru Zagreba, a osim usluga šišanja i brijanja u prostoru koji svakim detaljem podsjeća na dobra stara vremena, posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj glazbi. Svojim će radom podržati i globalnu humanitarnu akciju Movember, čiji je cilj podizanje svijesti o muškim bolestima, poput raka prostate. No, detalje cijele priče, saznajte sutra na otvorenju!

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu (фото 1)

Tomo Ricov s nama je podijelio četiri razloga zašto bi svaki muškarac trebao posjetiti Gentleman Jack's Barber Shop!

1. Ultimativno muško mjesto

Brijačnica je idealno mjesto za svakodnevno druženje. Možeš slušati glazbu, piti, igrati domino, pričati sa škvadrom... i još se ošišati i obrijati. Sve na jednom mjestu.

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu (фото 2)

2. Zurka i brkovi

U našoj brijačnici muškarci se ponovno osjećaju kao doma. Tu se rade ozbiljne "kokotice" i "tarzanice", uređuju se zulufi, brkovi i brade. Naš barber shop je prava muška brijačnica - u punom smislu te riječi.

3. Mjuza

U našoj brijačnici nema MP3-a i CD-a, tu se sluša glazba na jedinom pravom mediju - vinilnim pločama. I to kakva! Rock 'n' roll, rockabilly, swing, rhythm 'n' blues, soul, funk. Svaki dan će istinski glazbeni ljubitelji birati svoje odabrane favorite. Ponavljamo, s vinila naravno.

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu (фото 3)

4. Cuga

Pije se najmuškiji viski na svijetu - Jack Daniel's, u svim svojim verzijama i kombinacijama. Frank Sinatra je znao što je dobro, zašto bismo mi bili gori od njega.

Ako ste pravi Jack, vaše je mjesto u Preradovićevoj 17.

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu (фото 4)

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu (фото 5)

Prva pop-up brijačnica u Zagrebu (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više