Traži

Prva zračna atrakcija nad morem

Prva zračna atrakcija nad morem

Na palubi cruisera Quantum of the Seas

Tekst: BURO.


Na palubi cruisera Quantum of the Seas postavljena je prva zračna atrakcija nad morem North Star. Mnogi veliki gradovi imaju svoje posebne vidikovce, pa zašto ga ne bi imao i jedan grad na vodi, tako su razmišljali vlasnici kompanije.

Putnici broda dobili su mogućnost uspinjanja na 90 metara iznad palube i uživati nad morskim prostorima. Ovo je unikatna atrakcija, kakva do sad još nije postojala. Kabina u koju će se smještati znatiželjnici, sliči kapsuli britanskog London Eyea. Napravljena je od stakla i metala te pričvršćena na poseban kran. Vožnja će trajati 15 min, a za to vrijeme kabina će se okrenuti za 360 stupnjeva kako bi putnici mogli uživati u pogledu iz svih točaka.

Cruiser Quantum of the Seas kreće na svoje putovanje 2. studenog 2014. godine iz Velike Britanije, a svoje putovanje završit će 10. studenog u New Yorku. Osim što će putnici broda moći uživati u pogledu iz North Star atrakcije, moći će i zatražiti organizaciju posebnih romantičnih večera unutar kapsule te priuštiti svojim boljim polovicama nezaboravno iskustvo.

Prva zračna atrakcija nad morem (фото 1)

Prva zračna atrakcija nad morem (фото 2)

Prva zračna atrakcija nad morem (фото 3)

Prva zračna atrakcija nad morem (фото 4)

Prva zračna atrakcija nad morem (фото 5)

Tekst: D.Č./L.B.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar