Search

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru

Four Seasons Resort and Private Residences


Image: PR

Gradnja projekta Four Seasons Resort and Private Residences, vrijednog gotovo milijardu kuna, počinje krajem 2017. na Hvaru

Jedinstveni kompleks u zaljevu Brizenica koji uključuje hotel kategorije od pet zvjezdica sa 120 soba te oko 100 luksuznih vila i apartmana iskorak je u hrvatskoj turističkoj ponudi, a otok Hvar uvrstit će na globalnu kartu luksuznih odredišta. Osim toga, Four Seasons Resort and Private Residences čija gradnja počinje krajem 2017. godine na otoku Hvaru, otvorit će i 320 novih radnih mjesta.

Tom su prigodom u Sesvetskom Kraljevcu gostima predstavljeni modeli i makete turističkog kompleksa, a uzvanici su imali priliku prošetati stvarnom hotelskom sobom budućeg hotela te iskusiti što znači biti gost Four Seasons hotela. 

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru (фото 1)

"Kao što su se i večeras mogli uvjeriti naši uzvanici, svaki gost hotela doživjet će nezaboravno iskustvo, potpuno u skladu s najvišim standardima hotelskog lanca Four Seasons. Od luksuznih soba koje su djelo dizajnerske tvrtke Richmond, vrhunski uređenih privatnih plaža, pa do niza popratnih usluga koje Four Seasons nudi", pojasnio je Simon Casson, direktor hotelskih operacija Four Seasons Hotels & Resorts za tržište Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru (фото 2)

Projekt vrijedan gotovo milijardu kuna prvi je takve vrste u Hrvatskoj i predstavlja velik iskorak u ponudi za goste s visokim zahtjevima. Osim hotela s pet zvjezdica, kompleks će sadržavati i sto raskošnih vila i rezidencije s od jedne do pet soba sa svim pratećim sadržajima za odmor, poput otvorenih i zatvorenih bazena, vrhunskog spa i fitness centra, nekoliko restorana i barova, kongresnih dvorana, ali i pristaništa za hidroavione.

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru (фото 3)

Na projektu su angažirani svjetski arhitekti i dizajneri iz poznatih kuća kao što su Gensler Architects, Scott Brownrigg te Richmond Hospitality Design i Tihany Design, a cijeli projekt vodi ugledna svjetska kuća MACE. Prvi gosti u Brizenica Four Seasons - Resort and Private Residences očekuju se 2019. godine.

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru (фото 4)

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru (фото 5)

Prvi pogled u Four Seasons hotelski kompleks na Hvaru (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više