Search

Psi i jedna mačka iz Azila Dumovec postali junaci iz bajki

Psi i jedna mačka iz Azila Dumovec postali junaci iz bajki

U kalendaru "Bajke za topli dom"


Image: Gordana Popović

Pogodite tko je Vuk, tko Crvenkapica i što smjera Mačak u čizmama u novom kalendaru Azila Dumovec za 2016. godinu, koji ove godine donosi omiljene bajke iz djetinjstva i njihove glavne likove u nešto čupavijoj verziji...

Iz skloništa za nezbrinute životinje Dumovec odlučili su nas podsjetiti na junake iz najdražih bajki i priča u svom novom kalendaru za 2016. godinu, u kojem su se u ulogama Vuka, Crvenkapice, Malog princa, i drugih poznatih likova našli prekrasni psi i jedna mačka iz azila koji čekaju svoj novi dom. Fotografije kalendara potpisuje Gordana Popović, a ovaj genijalan kalendar naslovljen "Bajke za topli dom" možete kupiti po cijeni od 50 kuna na službenim stranicama Azila Dumovec ili u Životinjskom kutku u Vlaškoj 105. 

Kupnjom kalendara pomažete napuštenim životinjama koje žive u skloništu, kao i svima onima koji će tek doći. Zahvaljujući dosadašnjim donacijama Azil Dumovec obogatio je život svih štićenika koji ondje žive, kupili su opremu od velike važnosti za liječenje i oporavak ozlijeđenih pasa i mačaka te unaprijedili programe edukacije za najmlađe. 

Pružite sretan kraj baš kao iz bajke i topli dom nekoj od simpatičnih "njuški" iz Azila Dumovec!

Psi i jedna mačka iz Azila Dumovec postali junaci iz bajki (фото 1)

Psi i jedna mačka iz Azila Dumovec postali junaci iz bajki (фото 2)

Psi i jedna mačka iz Azila Dumovec postali junaci iz bajki (фото 3)

Psi i jedna mačka iz Azila Dumovec postali junaci iz bajki (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više