Search

Ralph Lauren Home kolekcija odsad u Zagrebu!

Ralph Lauren Home kolekcija odsad u Zagrebu!

Ultimativni dekorativni predmeti za vaš dom

Urednik: BURO.


Image: PR

Ralph Lauren stvara priče, a njegove kolekcije slave život

Dašak luksuza Ralph Lauren Home kolekcije namještaja i detalja za dom pod nazivom RLH Collection odsad je dostupan hrvatskom tržištu. Et cetera lifestyle store u Centru Kaptol mjesto je gdje odsad možete nabaviti proizvode ovog globalno poznatog brenda ne samo u dizajnu interijera.

Ralph Lauren Home

Dolazak Ralph Lauren Homea na domaće tržište poklapa se s tridesetom obljetnicom ovog jedinstvenog brenda s ikoničnim statusom. Kao prvi modni dizajner u povijesti koji je lansirao vlastitu kolekciju namještaja i detalja za dom, Ralph Lauren je proveo svoju viziju nepokolebive vjere u vrhunsko zanatsko umijeće izrade namještaja i detalja za dom. Svaka kolekcija odraz je dizajnerovog poštovanja besprijekornih materijala i majstorskog umijeća brušenog generacijama i dovedenog do savršenstva.

Ralph Lauren Home

Njegove su kolekcije odraz fascinacije zapadom, glamurom Hollywooda, duhom safarija, jednostavnošću ladanjskih kuća i raskoši engleskih posjeda. Svaka od ovih kolekcija stvarana je kroz prizmu životnog stila karakterističnog za pojedina povijesna razdoblja ili geografsku pripadnost. Bez obzira na utjecaje, Ralph Lauren reinterpretira povijesnu baštinu stvarajući svoj karakterističan izričaj bezvremenosti.

Ralph Lauren Home kolekcija dostupna je u Et cetera lifestyle storeu u zagrebačkom Centru Kaptol (01/ 48 60 854, et-cetera.hr).

Related articles

Buro 24/7 Selection

više