Search

Ralph Lauren otvorio novi bar u Londonu

Ralph Lauren otvorio novi bar u Londonu

Širenje biznisa

Tekst: A.P.


Poput mnogih kolega i Ralph Lauren aktivno radi na ekstenziji brenda i to kroz ugostiteljske objekte diljem svijeta kojima se pridružio chic prostor u Londonu

Za lokaciju je odabrana otmjena adresa Regent Street u kojoj se također nalazi dućan brenda koji je otvoren u rujnu prošle godine. Lauren je kazao kako im je u cilju privući turiste i mlađu populaciju koja cirkulira ovom lokacijom te nužno ne kupuje u njegovim dućanima: "Treba izaći iz zadanih okvira i kreirati nešto lijepo i posebno. Vjerujem da će prolaznici poželjeti ući u Ralph's Coffee & Bar i da će na njih ostaviti dojam" - kazao je potpredsjednik kuće David Lauren. Restoran ima tek 24 mjesta s dodatnih 12 za šankom. Na meniju su jednostavna i lagana jela, selekcija koktela i kava.

ralph

Ovo je četvrti ugostiteljski objekt RL kuće u svijetu. Prvi se otvorio u New Yorku da bi potom uslijedili oni u Parizu i Chicagu. Kako je Ralph's u Parizu jedna od omiljenih destinacija za modnu elitu tijekom Tjedana mode, ne sumnjamo da će i ovaj šarmantni bar postati okupljalište dama iz društvene sekcije časopisa Vogue.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više