Search

Raskošni motivi u proljetnoj kolekciji Zara Home

Raskošni motivi u proljetnoj kolekciji Zara Home

Utjecaji različitih kultura

A.P.

Image: Zara

Zarin tim uzeo je najbolje elemente starih kultura i isporučio novu proljetnu kolekciju bogatu uzorcima

U posljednjih nekoliko godina sve se veći broj dizajnerskih i high street kuća okreće k dizajniranju predmeta za uređenje doma. Ovisno o željama i financijskim mogućnostima kupca na tržištu, doista se može pronaći širok spektar raznih dizajnerskih detalja kojima možete oplemeniti svoj dom. U sferi prihvatljivog dizajna Ikea drži uvjerljivo prvo mjesto na globalnoj razini te je teško i zamisliti da bi neki drugi brend mogao konkurirati njihovoj ponudi, cijenama i dizajnu. Home linije koje razvijaju poznate high street kuće poput Zare ili H&M-a dobar su izbor ako ste u potrazi za manjim komadima pokućstva ili vam jednostavno treba detalj kojim ćete ukrasiti dom.

Zara Home

Zara Home

Kao i svake godine, Zara je pripremila raskošan lookbook koji besprijekornom estetikom i produkcijom lako može konkurirati daleko jačim i poznatijim kućama. U Zari dobro znaju da je luksuzna prezentacija ključ uspjeha te njihove kampanje i lookbookovi već odavno imaju high end dimenziju.

Zara Home

Zara Home

Nova kolekcija predstavlja pravi miks kultura s utjecajima Turske, Indonezije, Amazone... Tropski uzorak, egzotičan svijet flore i faune dominiraju amazonskim dijelom kolekcije. Pletene košare, dekorativni predmeti u obliku voćki, ukrasi za stol u bojama džungle donose pravi dašak ljeta u interijer.

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Za sve one kojima je tropski uzorak previše ekstravagantan, Zarin dizajnerski tim je pripremio smireniju liniju Aquarelle Garden s utjecajem impresionista. Pastelne nijanse, nježni printevi leptira i slavuja prizivaju romantičan ugođaj. Orijentalni dio kolekcije inspiraciju vuče iz turske kulture s raskošnim ćilimima i svjetiljkama koje podsjećaju na atmosferu iz knjige  "Tisuću i jedna noć".

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Related articles

Buro 24/7 Selection

više