Search

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop!

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop!

Kreiran po mjeri pravog muškarca


Image: Promo

Rijeka je postala bogatija za 4look Men Gentlemen Shop, lifestyle koncept koji odgovara posljednjim trendovima tržišta i potrebi suvremenog muškarca da bude njegovan, uredan te stilski impresivan i jedinstven

Riječ je o prvom projektu takve vrste u Rijeci, ali i u Hrvatskoj uopće, koji obuhvaća čak tri segmenta: barber - outfit i tattoo. 4look Men Gentlemen Shop je najnoviji segment grupacije 4look koja obuhvaća veleprodaju profesionalne frizerske kozmetike i opreme, maloprodaju prirodne talijanske kozmetike, frizersko - kozmetički salon u centru Rijeke i edukacijski centar za frizere. 

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop! (фото 1)

Primarna inspiracija za pokretanje cijele ove priče jest prije svega proizašla iz  ljubavi prema tom životnom stilu koji podrazumijeva uglađenost, profinjenost i kvalitetu. Brijačnice su se vratile u modu na velika vrata, ali oni nisu htjeli biti samo još jedna brijačnica, već im je cilj bio ponuditi svojim klijentima cijeli jedan lifestyle koncept, način života koji će prepoznati, zavoljeti i uživati u njemu.

U 4look Men Gentlemen Shopu klijenti mogu uživati u modernim i tradicionalnim šišanjima i brijanjima te uređivanju brade i brkova uz razne tretmane za koje se koristi samo najbolja profesionalna kozmetika. Dok uživaju u uređivanju, prepušteni stručnim rukama barbera i barberica, klijenti se mogu opustiti uz prestižne kapljice vrhunskih alkoholnih pića. 

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop! (фото 2)

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop! (фото 3)

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop! (фото 4)

Osim usluga brijanja pripremili su i čitav niz modnih i stilskih detalja ručno proizvedenih u Italiji od najkvalitetnijih tkanina te se pobrinuli da njihovi klijenti dobiju inspiraciju za kreiranje jedinstvenog stila koji će govoriti upravo one prave rečenice o njihovom karakteru gentlemena. Također, po prvi puta u Rijeci sada možete vidjeti i čitav niz modnih dodataka, kao što su novčanici, maske za mobitele, i leptir mašne, koji su ručno ručno izrađeni od drva. 

Posljednji, ali nikako manje važan, segment 4look Men Gentlemen Shop-a čini tattoo studio by Nero Ink koji su pokrenuli u suradnji s uspješnom manekenkom i njihovom partnericom, Kristinom Šalinović, a u kojem klijenti u potpunosti mogu izraziti svoju osobnost tetovažama izrađenim po najvišim standardima struke.

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop! (фото 5)

Rijeka je dobila svoj prvi Gentleman shop! (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više