Search

Rimowa i Off-White predstavili neobičan set za putovanja

Rimowa i Off-White predstavili neobičan set za putovanja

Suradnja koju smo čekali

Tekst: D.D.


Image: Buro247.me,
Buro247.mn

Luksuzna prtljaga s potpisom američkog dizajnera Virgila Abloha i njemačkog proizvođača kovčega Rimowe cool je suradnja koja će oduševiti sve ljubitelje pomaknutog dizajna. Riječ je o kovčezima koji su potpuno transparentni, a prema riječima kreativnog direktora brenda Off-White, takvi su zbog dodavanja više razine riječi personalizacija. Naime, Abloh se nije zaustavio na tome da na svoju prtljagu ispišete inicijale ili ime, kao što je u posljednje vrijeme popularno, već je sadržaj vaše prtljage vidljiv svima oko vas - a samim time to postaje, smatraju kreativne glave ove suradnje, svojevrsni umjetnički performans.

Rimowa i Off-White predstavili neobičan set za putovanja (фото 1)

U izjavi koju je dizajnerska zvijezda dala za Buro 24/7 Middle East stoji: "Jednostavnost u tome kad surađuješ s prijateljem i to na davanju novog izgleda nekom proizvodu je uvijek uzbudljivo. Jedna od mojih prvih suradnji, još 2014. godine bila je upravo s Rimowom. Alexandre (Arnault) i ja smo osmislili cool i funkcionalan proizvod. Kao fan brenda, a i osoba koja često nosi prtljagu, imao sam jasnu ideju što želim prenamijeniti u našoj suradnji. I siguran sam da će to svi prepoznati. " Riječi hvale za svog prijatelja i suradnika imao je i kreativni direktor njemačkog brenda Alexandre Arnault koji je istaknuo da čitava LVMH grupacija ima tendenciju spajanja tradicije i modernog dizajna što je izašlo na vidjelo i putem ove suradnje.

Rimowa i Off-White predstavili neobičan set za putovanja (фото 2)

Prozirni kovčezi dostupni su u dvije veličine, a unutar svakog nalazi se i crna platnena vreća za sitnice koje ipak želite sakriti u svojem umjetničkom djelu na kotačićima. Transparentni kovčezi od polikarbonata imat će svoj debi na pisti muške linije modnog brenda Off-White 20. lipnja, a u odabranim Rimowa i Off-White dućanima naći će se u prodaju od 25. lipnja. Ovo nije prvo u nizu povezivanje Rimowe i luksuznih modnih brendova - predstavili su kovčege u suradnji s Fendijem i Supremeom, a nije ni prvi put da se Virgil Abloh pojavio u ulozi produkt dizajnera. Nedavno je, naime, predstavio parfem u suradnji s kućom Byredo te za švedsku Ikeu kreirao zanimljivu kolekciju komada za kućanstvo.

Rimowa i Off-White predstavili neobičan set za putovanja (фото 3)

Rimowa i Off-White predstavili neobičan set za putovanja (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više