Search

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu

U Tokiju


Image: PR

Iako se posljednjih desetak dana medijima probila vijest kako popularni američki i svjetski lanac kave Starbucks konačno dolazi u Hrvatsku, točnije na zagrebački Cvjetni trg, sve nade nestale su u trenu. Naime, vijest je ubrzo demantirana, a u pitanju je nažalost bio fake news. Jedino što možemo dalje je ne gubiti nadu i veseliti se barem putovanjima na destinacije gdje Starbucksa ima kako bismo popili barem nekoliko njihovi kava i utažili želju. No, dok čekamo, evo jedne provjerene i potvrđene vijesti, a ta je da se u Tokiju upravo otvorio najveći dosad na svijetu Starbucks i izgleda stvarno genijalno. 

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 1)

Sjetimo se kako nas je nedavno očarao onaj u Milanu čiji interijer inače krase Polygon stolci koje za Prostoriju potpisuje kolektiv Numen/ForUse te Rhomb stolci s potpisom produkt dizajnera Simona Morasi Piperčića, isto tako za Prostoriju, a sada smo odlučili zaviriti u ovaj najnoviji koji je smješten u Nakameguro četvrti glavnog japanskog grada. Ono što je karakteristično za ovu njihovu poslovnicu jesu sivi podovi i staklene stijene kako bi se lokal uklopio u postojeći gradski ambijent i ne bi previše od njega odudarao. Kada pak govorimo o samom interijeru, u njemu dominira drvo, detalji industrijskog stila i naravno, opojni miris kave s obzirom na to da je ovo ujedno i pržionica, pa je službeni naziv ovog lokala zapravo Starbucks Reserve Roastery. U ponudi ovog Starbucksa pronaći ćete tako na stotinjak vrsti kave i čajeva, talijansku hranu, ali i njihov merch kojem će se veseliti najveći fanovi ovog popularnog lanca kave. A kako izgleda prostor u cijelosti donosimo u nastavku..

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 2)

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 3)

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 4)

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 5)

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 6)

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 7)

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 8)

Sad kad znamo da Starbucks ne dolazi u Hrvatsku barem pogledajte kako izgleda novi i najveći dosad otvoren na svijetu (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više