Search

Sada možete kupiti kuću u kojoj su nekada živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt, izgleda impresivno

Sada možete kupiti kuću u kojoj su nekada živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt, izgleda impresivno

Biste li voljeli živjeti na ovakvom mjestu?

Tekst: L.L.


Image: toptenrealestatedeals.com

Kuća u kojoj su, za vrijeme trajanja veze, živjeli holivudske zvijezde Jennifer Aniston i Brad Pitt sada je na prodaju. U kući su živjeli u periodu od 2001. do 2006. godine, a danas se ista prodaje za vrtoglavih 44,5 milijuna američkih dolara. Veličine više od 1000 metara kvadratnih metara, na jednoj od najpoželjnijih lokacija na Beverly Hillsu, s čak dva ulaza iz različitih ulica, ova kuća bez imalo pretjerivanja, izgleda zbilja impresivno.

Sada možete kupiti kuću u kojoj su nekada živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt, izgleda impresivno (фото 1)

Novi će vlasnici tako u dvorištu uživati u ogromnom bazenu i ugodnoj terasi, pa čak i privatnim teniskim terenima, dok ih u unutrašnjosti kuće očekuje pet spavaćih soba i čak 13 kupaonica. Jedan od dnevnih boravaka posebno nas je očarao pomno biranim, pa i pozicioniranim namještajem, a ne bismo rekli ne niti prostranoj spavaćoj sobi s kaminom. Također, unutar kuće nalazi se i privatna teretana, a u cijenu je uključena i posebna kućica u dvorištu, namijenjena gostima.

Zanimljiva je i činjenica kako su Aniston i Pitt kuću kupili odmah nakon vjenčanja u Malibuu. Ubrzo zatim kuću su renovirali te joj dodali mramorni pod s podnim grijanjem u kuhinji te privatnu kino dvoranu. Također, pobrinuli su se da njihove sobe za druženja i blagovaonica budu nešto prostranije pa će tako novi vlasnici moći organizirati prijateljska i obiteljska druženja za više od 20 ljudi, smjestiti ih i u sobu s luksuznim barom ili pak druženje naprosto prebaciti u dvorište prepuno tropskog bilja.

Sada možete kupiti kuću u kojoj su nekada živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt, izgleda impresivno (фото 2)

 

Sada možete kupiti kuću u kojoj su nekada živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt, izgleda impresivno (фото 3)

 

Sada možete kupiti kuću u kojoj su nekada živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt, izgleda impresivno (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više