Search

Simpatične djevojčice kao junaci ovogodišnjih kandidata za Oscara

Simpatične djevojčice kao junaci ovogodišnjih kandidata za Oscara

Fora projekt "Dont' Call Me Oscar"


Image: buro247.ru

Posljednjih šest godina Maggie Storino i njezine kćerkice Sophia i Sadie uoči dodjele Oscara predstavljaju svoju (mini) verziju nominiranih filmova

Na svom blogu Don't Call Me Oscar Maggie Storino već pet godina uoči dodjele najvažnije filmske nagrade objavljuje fotografije svojih preslatkih kćerkica Sophije (5) i Sadie (3) odjevene u kostime glavnih likova iz filmova koji su se našli među nominiranima u kategoriji za najbolji film. Ove su godine djevojčice dobile pojačanje u obliku osmomjesečnog Sloanea koji je utjelovio Matta Damona u filmu "Marsovac". "Ponekad je teško objasniti što se točno događa na fotografiji. Riječima se ne može pojasniti što to točno Ryan Gosling radi na fotografiji u filmu 'Oklada stoljeća'. Zato smo išli po abecedi i pokušavali pronaći zvuk koji odgovara položaju njegovih usana. Sophia je pet minuta izgovarala slovo 'e' dok je Sadie igrala Jengu", komentirala je Maggie i dodala: "Ponekad je najteži dio reinterpretacije ovih kompleksnih scena kad radite s troje djece u dobi do šest godina prenijeti im motivaciju glavnih likova."

Kako izgleda Hugh Glass, glavni lik filma "Povratnik" kojeg je utjelovio Leonardo DiCaprio, u mini izdanju, a kako preostali likovi ovogodišnjih, ali i ostalih nominiranih za najbolji film proteklih godina?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više